Wekelijks stuurt LYNX haar klanten exclusief nieuwsbrieven met beleggingstips. Deze nieuwsbrieven zijn gebaseerd op technische of fundamentele analyse. Eén van de nieuwsbrieven is de BreakoutTrader nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief ontvangt men vijf interessante beleggingstips, waaronder een Nederlands aandeel, een Duits aandeel, twee Amerikaanse aandelen en de ETF van de week.

 

Door middel van technische analyse in de grafiek gaat de BreakoutTrader op zoek naar instapmomenten in zowel opwaartse als neerwaartse trends. Er kan dus zowel long (aankopen van de aandelen) als short (verkopen van de aandelen) worden gegaan in de aandelen.

In dit artikel geven we u alvast de ETF van de week cadeau. Mocht u benieuwd zijn naar de overige vier tips, schrijf u dan gratis in en ontvang wekelijks de BreakoutTrader.

 

iShares Gold Producers ETF

Samen met de opleving in de edelmetaalsector, en vooral het goud natuurlijk, konden ook de aandelen in deze sector aanzienlijk profiteren van deze trend. Alleen al sinds mei zijn de prijzen van de goudmijnaandelen met gemiddeld +50% gestegen. Vooral marktleiders als Newmont Mining en Barrick Gold deden het goed.

Uitleg: Geen enkele trend duurt eeuwig in een bepaalde richting en tussentijdse correcties maken deel uit van een gezonde trend. Het 20-daagse gemiddelde is doorbroken, maar het 50-daags gemiddelde is nu het volgende belangrijke steunpunt. Hier zouden de stieren weer actief moeten worden.

ETF van de Week - iShares Gold Producers ETF

Setup: : Om de correctie naar het besproken voortschrijdend gemiddelde te bespelen, moet u niet zomaar in het vallende mes grijpen. U koopt alleen als de koers boven de top van de vorige dag
breekt. Zolang dit niet het geval is, zou een aankoop absoluut niet de juiste optie zijn. Na een eventuele aankoop kan de stop onder de bodem van de pullback geplaatst worden.

iShares Gold Producers ETF van de week

 

Bent u het eens met deze strategie en wilt u graag deze iShares Gold Producers ETF volgen?

 

 

--- ---

--- (---%)
Mkt Cap
Vol
Hoogste dagkoers
Laagste dagkoers
---
---
---
---

Displaying the --- grafiek

Displaying today's chart