Wekelijks stuurt LYNX haar klanten exclusief nieuwsbrieven van internationale experts. Deze nieuwsbrieven zijn gebaseerd op technische of fundamentele analyse. Eén van de nieuwsbrieven is de BreakoutTrader nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief ontvangt men vijf interessante beleggingstips, waaronder een Nederlands aandeel, een Duits aandeel, twee Amerikaanse aandelen en de ETF van de week.

 

Door middel van technische analyse in de grafiek gaat de BreakoutTrader op zoek naar instapmomenten in zowel opwaartse als neerwaartse trends. Er kan dus zowel long (aankopen van de aandelen) als short (verkopen van de aandelen) worden gegaan in de aandelen.

In dit artikel geven we u alvast de ETF van de week cadeau. Mocht u benieuwd zijn naar de overige vier tips, schrijf u dan gratis in en ontvang wekelijks de BreakoutTrader.

 

iShares Developed Markets Property ETF (IWDP)

Onroerend goed heeft het niet zo goed gedaan sinds de crash van eerder dit jaar. De sector als geheel behoort zelfs nog steeds tot de verliezers van dit jaar. Dit blijkt ook uit de koersontwikkeling van de deze ETF. Langzaam, maar zeker ontstaat er de hoop dat de wereldeconomie kan herstellen en dat daarmee ook de vastgoedmarkt zich weer stabiliseert.

Uitleg: De sector heeft volledig deelgenomen aan de rally van de aandelenbeurzen die begin november van start ging. De weerstand van 19,60 euro werd uiteindelijk gebroken en de koers liep verder op. Na de sterke stijging zijn beleggers daarna winsten gaan nemen. Deze winstnemingen komen tot uiting in een zogeheten bullflag. Zodra dit technische patroon opwaarts wordt doorbroken, kan de stijgende trend worden hervat.

iShares MSCI China (ICGA) | ETF van de week

Setup: De uitbraak uit de bullflag zal een aantrekkelijke koopmogelijkheid opleveren. De terugkeer van de stieren naar de vastgoedsector is duidelijk zichtbaar. Nu is het van belang dat de stieren weer wakker worden. Misschien zien we volgend jaar zelfs een terugkeer naar de oude hoogtepunten.

iShares Developed Markets Property ETF (IWDP) trade volgen | ETF van de week

 

Bent u het eens met deze strategie en wilt u graag deze iShares Developed Markets Property ETF (IWDP) volgen?

 

 

--- ---

--- (---%)
Mkt Cap
Vol
Hoogste dagkoers
Laagste dagkoers
---
---
---
---

Displaying the --- grafiek

Displaying today's chart