Wekelijks stuurt LYNX haar klanten exclusief nieuwsbrieven van internationale experts. Deze nieuwsbrieven zijn gebaseerd op technische of fundamentele analyse. Eén van de nieuwsbrieven is de BreakoutTrader nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief ontvangt men vijf interessante beleggingstips, waaronder een Nederlands aandeel, een Duits aandeel, twee Amerikaanse aandelen en de ETF van de week.

 

Door middel van technische analyse in de grafiek gaat de BreakoutTrader op zoek naar instapmomenten in zowel opwaartse als neerwaartse trends. Er kan dus zowel long (aankopen van de aandelen) als short (verkopen van de aandelen) worden gegaan in de aandelen.

In dit artikel geven we u alvast de ETF van de week cadeau. Mocht u benieuwd zijn naar de overige vier tips, schrijf u dan gratis in en ontvang wekelijks de BreakoutTrader.

iShares Nasdaq Biotech ETF (BTEC)

Opnieuw is de tijd gekomen om ons te richten op de biotechnologiesector in de VS. Deze sector heeft geprofiteerd van de huidige pandemie en eindelijk zijn de eerste grote bedrijven zoals Pfizer, Moderna of AstraZeneca al klaar met vaccins. Deze sector is onmisbaar en er zullen altijd nieuwe ziektes zijn die het belang van deze industrie verrijken.

Uitleg: Na de briljante rally begin november heeft de sector nu een paar dagen de tijd genomen om weer tot rust te komen. Met name deze consolidatiefase ziet er vanuit het huidige perspectief zeer aantrekkelijk uit. Als de biotechbedrijven in trek blijven, kan een fatsoenlijke eindejaarsrally worden verwacht.

Beleggen | Aandelen | ETF | Beste ETF

Setup: Speculatief georiënteerde traders zouden al kleinere posities kunnen opbouwen op de huidige niveaus om deze verder te verhogen bij het breken boven de weerstandslijn, d.w.z. boven de 6.40 EUR. In beide gevallen wordt de stop vlak onder de laatste bodem geplaatst.

Beleggen | ETFs | Nasdaq Biotech

Bent u het eens met deze strategie en wilt u graag deze iShares Core DAX ETF (EXS1) volgen?

 

 

--- ---

--- (---%)
Mkt Cap
Vol
Hoogste dagkoers
Laagste dagkoers
---
---
---
---

Displaying the --- grafiek

Displaying today's chart