ETF van de week
Via de LYNX Nieuwsbrievenservice houden wij onze klanten op de hoogte van het laatste beursnieuws. Ook bevatten deze e-mails exclusieve nieuwsbrieven van nationale en internationale experts.

De inhoud van deze nieuwsbrieven zijn gebaseerd op zowel technische als fundamentele analyse. U kunt zich aanmelden via de volgende link: LYNX Nieuwsbrievenservice.

Eén van de nieuwsbrieven is de BreakoutTrader. Deze uitgave wordt verzorgd door het Oostenrijkse www.ratgebergeld.at. Achim Mautz speurt samen met zijn team de markten af naar interessante koersgrafieken. Aan de hand van technische analyse deelt hij interessante trading set-ups voor aandelen en ETF’s.

In deze nieuwsbrief ontvangt u vijf interessante beleggingstips, waaronder een Nederlands aandeel, een Duits aandeel, twee Amerikaanse aandelen en de ETF van de week.

In dit artikel geven we u alvast de ETF van de week cadeau. Mocht u benieuwd zijn naar de overige vier tips, schrijf u dan gratis in en ontvang wekelijks de BreakoutTrader.

iShares Nasdaq US Biotechnology ETF (2B70)

Het iShares Nasdaq US Biotechnology UCITS ETF streeft ernaar de beleggingsresultaten te volgen van een index die bestaat uit de aandelen van bedrijven die actief zijn in de biotechnologie- en farmaceutische sector en genoteerd zijn aan de NASDAQ. De ETF biedt ons dus een gediversifieerde blootstelling aan Amerikaanse bedrijven in de biotechnologie- en farmaceutische sector.

Uitleg: Aangezien het lastig te zeggen is welke onderneming als volgende een baanbrekend geneesmiddel zal ontwikkelen, is een brede diversificatie gunstig bij beleggingen in de biotechnologiesector. Tot de grootste posities van het ETF behoren bekende bedrijven als Amgen, Gilead Sciences en Illumina, maar ook Moderna, Biogen en Astrazeneca.

iShares Nasdaq US Biotechnology ETF koersgrafiek

Setup: De biotech sector is recentelijk fors gecorrigeerd. Aangezien we in willen spelen op een herstel, kan het de moeite waard zijn om deze ETF te kopen. De stoploss zou in dit geval onder de recente bodem van vrijdag komen te liggen. Een herstel richting de eerdere hoogtepunten biedt een aantrekkelijk potentieel.

iShares Nasdaq US Biotechnology ETF volgen

  • De auteur bezit geen posities in bovenstaande ETF

Bent u het eens met deze strategie en wilt u graag deze iShares Nasdaq US Biotechnology ETF (2B70) volgen?

Volg trade in LYNX Basic


--- ---

--- (---%)
Mkt Cap
Vol
Hoogste dagkoers
Laagste dagkoers
---
---
---
---

Displaying the --- grafiek

Displaying today's chart