Via de LYNX Nieuwsbrievenservice houden wij onze klanten op de hoogte van het laatste beursnieuws. Ook bevatten deze e-mails exclusieve nieuwsbrieven van nationale en internationale experts. De inhoud van deze nieuwsbrieven zijn gebaseerd op zowel technische als fundamentele analyse
 

Eén van de nieuwsbrieven is de BreakoutTrader. Deze uitgave wordt verzorgd door het Oostenrijkse www.ratgebergeld.at. Achim Mautz speurt samen met zijn team de markten af naar interessante koersgrafieken. Aan de hand van technische analyse deelt hij interessante trading set-ups voor aandelen en ETF’s.

In deze nieuwsbrief ontvangt u vijf interessante beleggingstips, waaronder een Nederlands aandeel, een Duits aandeel, twee Amerikaanse aandelen en de ETF van de week.

In dit artikel geven we u alvast de ETF van de week cadeau. Mocht u benieuwd zijn naar de overige vier tips, schrijf u dan gratis in en ontvang wekelijks de BreakoutTrader.

iShares Oil & Gas Exploration and Production UCITS ETF (IS0D)

Deze olie & gas ETF biedt blootstelling aan een breed scala van wereldwijde bedrijven die betrokken zijn bij de exploratie en productie van olie en gas. Tot de grotere posities behoren bekende bedrijven als Canadian Natural Resources, ConocoPhillips, Diamondback Energy en Marathon Oil Corp. Onzekerheid ontstond vorige week door onenigheid over de toekomstige strategie van de OPEC en zijn bondgenoten. Dit zette de prijzen voor ruwe olie onder druk.

Uitleg: Wanneer de olieprijzen dalen, zakken ook de aandelen van deze sector. De ETF heeft in het verleden pullbacks laten zien naar de EMA-50, waarna de koers weer opveerde. Nu is er weer sprake van zo’n terugval, waarvan wij willen profiteren. Aangezien de oliemarkten de laatste tijd sterk zijn geweest, is het zinvol om een long positie op te bouwen en in te spelen op een herstel.

iShares Oil & Gas Exploration and Production UCITS ETF (IS0D) koers

Setup: De candle van afgelopen vrijdag dient voor ons als koop trigger. Als de koers daarboven breekt, zou dit ons koopsignaal zijn. De stop-loss kan gezet worden onder de laatste low, onder de EMA-50 op 12,90 EUR.

iShares Oil & Gas Exploration and Production UCITS ETF (IS0D) setup

  • De auteur bezit geen posities in bovenstaande ETF

Bent u het eens met deze strategie en wilt u graag deze iShares Oil & Gas Exploration and Production UCITS ETF (IS0D) volgen?

--- ---

--- (---%)
Mkt Cap
Vol
Hoogste dagkoers
Laagste dagkoers
---
---
---
---

Displaying the --- grafiek

Displaying today's chart