Via de LYNX Nieuwsbrievenservice houden wij onze klanten op de hoogte van het laatste beursnieuws. Ook bevatten deze e-mails exclusieve nieuwsbrieven van nationale en internationale experts. De inhoud van deze nieuwsbrieven zijn gebaseerd op zowel technische als fundamentele analyse

Eén van de nieuwsbrieven is de BreakoutTrader. Deze uitgave wordt verzorgd door het Oostenrijkse www.ratgebergeld.at. Achim Mautz speurt samen met zijn team de markten af naar interessante koersgrafieken. Aan de hand van technische analyse deelt hij interessante trading set-ups voor aandelen en ETF’s.

In deze nieuwsbrief ontvangt u vijf interessante beleggingstips, waaronder een Nederlands aandeel, een Duits aandeel, twee Amerikaanse aandelen en de ETF van de week.

In dit artikel geven we u alvast de ETF van de week cadeau. Mocht u benieuwd zijn naar de overige vier tips, schrijf u dan gratis in en ontvang wekelijks de BreakoutTrader.

 

iShares Oil & Gas Exploration & Production UCITS ETF (IS0D)

Het iShares Oil & Gas Exploration & Production UCITS ETF biedt blootstelling aan een breed scala van wereldwijde bedrijven die betrokken zijn bij de exploratie en productie van olie en gas. Tot de belangrijkste holdings behoren bekende bedrijven als Canadian Natural Resources, ConocoPhillips, Diamondback Energy en Marathon Oil Corp.

Uitleg: De ETF is op lange termijn opwaarts gericht. Wanneer de olieprijzen even dalen, worden ook de aandelen in deze sector geraakt. De ETF heeft in het verleden pullbacks laten zien richting de EMA-50 en EMA-20. Echter, als we nu weer zo’n pullback krijgen, zou het een goed idee zijn om een long positie op te bouwen. Aangezien de oliemarkten de laatste tijd sterk waren, is het goed mogelijk dat de pullback al bij de EMA-20 zone zou kunnen eindigen.

iShares Oil & Gas Exploration & Production UCITS ETF (IS0D) koersSetup: De instap zou aantrekkelijk zijn na een mogelijke pullback naar het koersniveau van 12.00 tot 12.50 EUR, in de richting van de EMA-20. Indien rond dit niveau een omkeerformatie zichtbaar wordt, zouden wij kunnen inspelen op een herstel met een strakke stoploss onder de laatste tussentijdse low.

 

 iShares Oil & Gas Exploration & Production UCITS ETF (IS0D) Setup

  • De auteur bezit geen posities in bovenstaande ETF

 

Bent u het eens met deze strategie en wilt u graag deze iShares Oil & Gas Exploration & Production UCITS ETF (IS0D) volgen?

 

 

 

--- ---

--- (---%)
Mkt Cap
Vol
Hoogste dagkoers
Laagste dagkoers
---
---
---
---

Displaying the --- grafiek

Displaying today's chart