Via de LYNX Nieuwsbrievenservice houden wij onze klanten op de hoogte van het laatste beursnieuws. Ook bevatten deze e-mails exclusieve nieuwsbrieven van nationale en internationale experts.

De inhoud van deze nieuwsbrieven zijn gebaseerd op zowel technische als fundamentele analyse. U kunt zich aanmelden via de volgende link: LYNX Nieuwsbrievenservice.

Eén van de nieuwsbrieven is de BreakoutTrader. Deze uitgave wordt verzorgd door het Oostenrijkse www.ratgebergeld.at. Achim Mautz speurt samen met zijn team de markten af naar interessante koersgrafieken. Aan de hand van technische analyse deelt hij interessante trading set-ups voor aandelen en ETF’s.

In deze nieuwsbrief ontvangt u vijf interessante beleggingstips, waaronder een Nederlands aandeel, een Duits aandeel, twee Amerikaanse aandelen en de ETF van de week.

In dit artikel geven we u alvast de ETF van de week cadeau. Mocht u benieuwd zijn naar de overige vier tips, schrijf u dan gratis in en ontvang wekelijks de BreakoutTrader.

 

iShares Oil & Gas Exploration & Production UCITS ETF (IS0D)

Deze iShares ETF biedt blootstelling aan een breed scala van wereldwijde bedrijven die betrokken zijn bij de exploratie en productie van olie en gas. De grotere posities omvatten bekende bedrijven zoals Canadian Natural Resources, Conoco Phillips, Diamondback Energy en Marathon Oil Corp. Tot dusver heeft de olieprijs meerdere maanden op rij een stijging laten zien.

Uitleg: Momenteel zien we de eerste correctiefase sinds weken. Wanneer de olieprijzen dalen, worden ook de aandelen in deze sector getroffen. De ETF heeft recentelijk pull backs laten zien richting de EMA-50. Maar als we nu weer zo’n pull back krijgen, zou het een goed idee zijn om een long positie op te bouwen.

iShares Oil & gas Exploration & Production UCITS ETF (IS0D) koersgrafiek

Setup: De instap zou aantrekkelijk zijn na een mogelijke pull back naar het prijsniveau van EUR 11, in het gebied van de EMA-50. Als op dit niveau een omkeerformatie waarneembaar wordt, zou een long trade met een stop loss onder EUR 10,40 wel eens de moeite waard kunnen zijn.

iShares Oil & gas Exploration & Production UCITS ETF (IS0D) Setup

  • De auteur bezit geen posities in bovenstaande ETF

 

Bent u het eens met deze strategie en wilt u graag deze iShares Oil & gas Exploration & Production UCITS ETF volgen?

 

--- ---

--- (---%)
Mkt Cap
Vol
Hoogste dagkoers
Laagste dagkoers
---
---
---
---

Displaying the --- grafiek

Displaying today's chart