Wekelijks stuurt LYNX haar klanten exclusief nieuwsbrieven van internationale experts. Deze nieuwsbrieven zijn gebaseerd op technische of fundamentele analyse. Eén van de nieuwsbrieven is de BreakoutTrader nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief ontvangt men vijf interessante beleggingstips, waaronder een Nederlands aandeel, een Duits aandeel, twee Amerikaanse aandelen en de ETF van de week.

 

Door middel van technische analyse in de grafiek gaat de BreakoutTrader op zoek naar instapmomenten in zowel opwaartse als neerwaartse trends. Er kan dus zowel long (aankopen van de aandelen) als short (verkopen van de aandelen) worden gegaan in de aandelen.

In dit artikel geven we u alvast de ETF van de week cadeau. Mocht u benieuwd zijn naar de overige vier tips, schrijf u dan gratis in en ontvang wekelijks de BreakoutTrader.

 

iShares Oil & Gas Explorer (IS0D)

De snelle daling van de olieprijs in de afgelopen maanden heeft de bedrijven in deze sector zwaar belast. Het leek wel alsof de grondstof bijna niet meer nodig was. In maart zagen we zelfs negatieve olieprijzen. De markt was volledig irrationeel, maar inmiddels is de sector weer enigszins tot rust gekomen.

Uitleg: Toch zijn de grondstoffenprijzen nog steeds laag en de winsten van de oliemaatschappijen borrelen niet meer zoals jaren geleden. Het nieuws dat er binnenkort een mogelijk vaccin beschikbaar is, zorgde aan het begin van de week voor forse stijgingen in de oude industriële sectoren. Dit zou het begin kunnen zijn van een duurzame ommekeer.

ETF van de week: iShares Oil & Gas Explorer

Setup: We willen onderstaande olie ETF kopen op zwakte rond de 7,25 EUR. Het enige waar we hier alert op moeten zijn, is dat het laatste tussentijdse dieptepunt niet meer wordt doorbroken. De neerwaartse trend werd doorbroken en het potentieel voor een opwaartse trend is enorm. Wij denken dat een stijging naar de 10 euro in de komende maanden mogelijk is.

ETF van de week | iShares Oil & Gas Explorer (IS0D) trade volgen

Bent u het eens met deze strategie en wilt u graag deze iShares Oil & Gas Explorer (IS0D) volgen?

 

 

--- ---

--- (---%)
Mkt Cap
Vol
Hoogste dagkoers
Laagste dagkoers
---
---
---
---

Displaying the --- grafiek

Displaying today's chart