Wekelijks stuurt LYNX haar klanten exclusief nieuwsbrieven van internationale experts. Deze nieuwsbrieven zijn gebaseerd op technische of fundamentele analyse. Eén van de nieuwsbrieven is de BreakoutTrader nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief ontvangt men vijf interessante beleggingstips, waaronder een Nederlands aandeel, een Duits aandeel, twee Amerikaanse aandelen en de ETF van de week.

 

Door middel van technische analyse in de grafiek gaat de BreakoutTrader op zoek naar instapmomenten in zowel opwaartse als neerwaartse trends. Er kan dus zowel long (aankopen van de aandelen) als short (verkopen van de aandelen) worden gegaan in de aandelen.

In dit artikel geven we u alvast de ETF van de week cadeau. Mocht u benieuwd zijn naar de overige vier tips, schrijf u dan gratis in en ontvang wekelijks de BreakoutTrader.

 

iShares Oil & Gas ETF (IS0D)

Samen met de dalende olieprijs zakten van februari tot maart de olie- en gas aandelen door de grond en verloren meer dan 60% in waarde. Ondertussen is er al veel slecht nieuws in de aandelen verwerkt, daarom kunnen sterke winstdalingen al worden meegerekend in de verwachte kwartaalresultaten.

Uitleg: Bijna niemand zou aannemen dat de olieaandelen weer een rally zouden beginnen met zo’n sterke daling van de olieprijs. Maar dit is precies waar de kans ligt. Het negatieve nieuws zit al in de prijs en een herstel van de olieprijs kan snel leiden tot een prijsexplosie. De opstelling ziet er veelbelovend uit.

Oli & Gas etf

Setup:Er kan bij een uitbraak boven de € 8 worden gekocht. Er zijn twee opties bij een stop. Ofwel neig je naar het dieptepunt van de laatste handelsdagen, onze voorkeursvariant, of je geeft de transactie wat meer ruimte en zet de stop onder het draaipunt van half april.

Oli & Gas etf trade volgen

 

Bent u het eens met deze strategie en wilt u graag deze iShares Oil & Gas ETF (IS0D) volgen?

 

--- ---

--- (---%)
Mkt Cap
Vol
Hoogste dagkoers
Laagste dagkoers
---
---
---
---

Displaying the --- grafiek

Displaying today's chart