Wekelijks stuurt LYNX haar klanten exclusief nieuwsbrieven met beleggingstips. Deze nieuwsbrieven zijn gebaseerd op technische of fundamentele analyse. Eén van de nieuwsbrieven is de BreakoutTrader nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief ontvangt men vijf interessante beleggingstips, waaronder een Nederlands aandeel, een Duits aandeel, twee Amerikaanse aandelen en de ETF van de week.

 

Door middel van technische analyse in de grafiek gaat de BreakoutTrader op zoek naar instapmomenten in zowel opwaartse als neerwaartse trends. Er kan dus zowel long (aankopen van de aandelen) als short (verkopen van de aandelen) worden gegaan in de aandelen.

In dit artikel geven we u alvast de ETF van de week cadeau. Mocht u benieuwd zijn naar de overige vier tips, schrijf u dan gratis in en ontvang wekelijks de BreakoutTrader.

 

iShares Physical Silver ETC (SSLN)

De iShares Physical Silver ETC beweegt met de zilverprijs en kan op eurobasis worden verhandeld. De langere termijn grafiek laat duidelijk zien dat een belangrijke downtree lijn op de langere termijn net is doorbroken. Dit resulteert in de eerste koopsignalen in meer dan drie jaar. De trendomslag op de langere termijn is echter nog steeds op het scherpst van de snede.

Uitleg: De eerste koopsignalen zijn zichtbaar. Nu kunnen de stieren beginnen met het aanjagen van de prijs. Op basis van de zilverprijs in dollars zien we een kleine weerstand bij $ 15,40, die nog gekraakt moet worden. Het edelmetaal ligt er goed voor en definitieve uitbraak kan in de komende paar dagen worden gestart.

ETF van de week iShares Physical Silver ETC (SSLN)

Setup: Aangezien de prijs van zilver al positieve signalen vertoont, is het mogelijk om aan de slag te gaan met Market Best. Het neerwaartse risico is gemakkelijk te voorspellen, vooral omdat de stop onder de laatste bodem van mei kan worden geplaatst. Tegelijkertijd zijn we van mening dat een terugkeer op langere termijn naar de hoogtepunten van 2016 mogelijk is.

ETF van de week iShares Physical Silver ETC (SSLN)

Bent u het eens met deze strategie en wilt u graag deze Physical Silver ETC volgen?

 

 

--- ---

--- (---%)
Mkt Cap
Vol
Hoogste dagkoers
Laagste dagkoers
---
---
---
---

Displaying the --- grafiek

Displaying today's chart