ETF-van-de-week
Via de LYNX Nieuwsbrievenservice houden wij onze klanten op de hoogte van het laatste beursnieuws. Ook bevatten deze e-mails exclusieve nieuwsbrieven van nationale en internationale experts.

De inhoud van deze nieuwsbrieven zijn gebaseerd op zowel technische als fundamentele analyse. U kunt zich aanmelden via de volgende link: LYNX Nieuwsbrievenservice.

Eén van de nieuwsbrieven is de BreakoutTrader. Deze uitgave wordt verzorgd door het Oostenrijkse www.ratgebergeld.at. Achim Mautz speurt samen met zijn team de markten af naar interessante koersgrafieken. Aan de hand van technische analyse deelt hij interessante trading set-ups voor aandelen en ETF’s.

In deze nieuwsbrief ontvangt u vijf interessante beleggingstips, waaronder een Nederlands aandeel, een Duits aandeel, twee Amerikaanse aandelen en de ETF van de week.

In dit artikel geven we u alvast de ETF van de week cadeau. Mocht u benieuwd zijn naar de overige vier tips, schrijf u dan gratis in en ontvang wekelijks de BreakoutTrader.

Pennsylvania Real Estate Investment Trust (PEI)

Deze week geen ETF in deze rubriek, maar een vastgoedfonds. De COVID-19 pandemie heeft vorig jaar de exploitatie van winkelcentra in de VS verwoest en de meeste eigenaars van winkelcentra zagen hun bezettingsgraad en inkomsten sterk dalen. In tegenstelling tot de concurrentie kwam Pennsylvania Real Estate snel het faillissement te boven. Nadat het aandeel een dynamische opwaartse beweging vertoonde, volgde een terugval die de koers terugbracht naar de niveaus van eerder dit jaar.

Uitleg: Intussen lijkt de belangstelling van winkelcentra weer toe te nemen, waardoor de belangstelling van potentiële huurders toeneemt en de weg wordt vrijgemaakt voor een herstel binnen deze sector. In de afgelopen weken heeft het aandeel, dat kan worden omschreven als een vastgoedfonds, een weerstand rond $ 2,25 gevormd. De steun ligt duidelijk rond de $ 1,90.

Pennsylvania Real Estate Investment Trust (PEI)

Setup: Bij een uitbraak boven $ 2,25 is het interessant om in te stappen. De stop-loss leggen we onder de low van vorige week. Een prijsstijging van +50% of meer zou in de komende weken zomaar eens kunnen plaatsvinden.

 

Pennsylvania Real Estate Investment Trust (PEI)

  • De auteur bezit geen posities in bovenstaande ETF

Bent u het eens met deze strategie en wilt u graag deze Pennsylvania Real Estate Investment Trust (PEI) volgen?

Volg trade in LYNX Basic


--- ---

--- (---%)
Mkt Cap
Vol
Hoogste dagkoers
Laagste dagkoers
---
---
---
---

Displaying the --- grafiek

Displaying today's chart