Wekelijks stuurt LYNX haar klanten exclusief nieuwsbrieven van internationale experts. Deze nieuwsbrieven zijn gebaseerd op technische of fundamentele analyse. Eén van de nieuwsbrieven is de BreakoutTrader nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief ontvangt men vijf interessante beleggingstips, waaronder een Nederlands aandeel, een Duits aandeel, twee Amerikaanse aandelen en de ETF van de week.

 

Door middel van technische analyse in de grafiek gaat de BreakoutTrader op zoek naar instapmomenten in zowel opwaartse als neerwaartse trends. Er kan dus zowel long (aankopen van de aandelen) als short (verkopen van de aandelen) worden gegaan in de aandelen.

In dit artikel geven we u alvast de ETF van de week cadeau. Mocht u benieuwd zijn naar de overige vier tips, schrijf u dan gratis in en ontvang wekelijks de BreakoutTrader.

Physical Palladium ETF (VZLB)

Samen met de edelmetalen goud en zilver werd ook de koers van palladium in maart neergehaald. Intussen heeft Palladium een deel van de daling weer goedgemaakt. Momenteel vormt het een dalende driehoek. Het uitbreken van de formatie zal een nieuw signaal geven.

Uitleg: Het is nog maar de vraag of de prijzen echt naar boven zullen komen. Als er een slotkoers onder het niveau van EUR 180 plaatsvindt dan zou de setup verloren gaan. Anders hebben we te maken met een uiterst explosieve kans, die een beheersbaar risico met zich meebrengt.

Grafiek van ETF van de Week - Palladium ETF

Setup: We zouden een doorbraak willen zien boven het niveau van 194 euro. Daarna kan de stop onder het laagste punt van de formatie worden geplaatst. De risk/reward is ongelooflijk aantrekkelijk. Maar pas op! De spread en vooral de volatiliteit in deze grondstof immens hoog en daarom moet hier een kleinere positiegrootte worden gebruikt.

trading setup ETF van de Week - ETF Palladium

Bent u het eens met deze strategie en wilt u graag deze Xetra Gold ETF (4GLD) volgen?

 

--- ---

--- (---%)
Mkt Cap
Vol
Hoogste dagkoers
Laagste dagkoers
---
---
---
---

Displaying the --- grafiek

Displaying today's chart