Via de LYNX Nieuwsbrievenservice houden wij onze klanten op de hoogte van het laatste beursnieuws. Ook bevatten deze e-mails exclusieve nieuwsbrieven van nationale en internationale experts.

De inhoud van deze nieuwsbrieven zijn gebaseerd op zowel technische als fundamentele analyse. U kunt zich aanmelden via de volgende link: LYNX Nieuwsbrievenservice.

Eén van de nieuwsbrieven is de BreakoutTrader. Deze uitgave wordt verzorgd door het Oostenrijkse www.ratgebergeld.at. Achim Mautz speurt samen met zijn team de markten af naar interessante koersgrafieken. Aan de hand van technische analyse deelt hij interessante trading set-ups voor aandelen en ETF’s.

In deze nieuwsbrief ontvangt u vijf interessante beleggingstips, waaronder een Nederlands aandeel, een Duits aandeel, twee Amerikaanse aandelen en de ETF van de week.

In dit artikel geven we u alvast de ETF van de week cadeau. Mocht u benieuwd zijn naar de overige vier tips, schrijf u dan gratis in en ontvang wekelijks de BreakoutTrader.

Wisdom Tree Physical Palladium (VZLB)

De WisdomTree Physical Palladium ETF belegt in de grondstof palladium. De ETF repliceert de prestatie van de onderliggende index met een door onderpand gedekte schuldverplichting, die wordt gedekt door fysieke aanhoudingen van het edelmetaal.

Uitleg: Het dieselschandaal is de afgelopen jaren een van de meest aangrijpende economische kwesties geweest. Toenemende rijverboden in binnensteden wegens hoge niveaus van zwevende deeltjes hebben de productie- en verkoopcijfers van dieselvoertuigen doen kelderen.

Wat heeft dit te maken met het edelmetaal palladium?

Het gebruik van palladium in katalysatoren voor benzinemotoren is veruit het belangrijkste toepassingsgebied voor deze grondstof. Daarom heeft palladium er vooral baat bij wanneer er meer benzine- of hybride-aandrijvingen en minder dieselmotoren op de weg zijn. Het edelmetaal is zeer schaars. Een verdere positieve prijsontwikkeling mag dus worden verwacht.

Grafiek palladium ETF

Setup: De palladium ETF heeft de belangrijke voortschrijdende gemiddelden EMA-50 en EMA-20 overwonnen. Als de koers boven de recente highs breekt, mogen verdere koersstijgingen worden verwacht. Wij stellen het voorlopige eerste koersdoel vast op EUR 197, maar ook hogere koersen zijn mogelijk.

Palladium ETF volgen

  • De auteur bezit geen posities in bovenstaande ETF

Bent u het eens met deze strategie en wilt u graag deze Palladium ETF (VZLB) volgen?

Volg trade in LYNX Basic


--- ---

--- (---%)
Mkt Cap
Vol
Hoogste dagkoers
Laagste dagkoers
---
---
---
---

Displaying the --- grafiek

Displaying today's chart