Via de LYNX Nieuwsbrievenservice houden wij onze klanten op de hoogte van het laatste beursnieuws. Ook bevatten deze e-mails exclusieve nieuwsbrieven van nationale en internationale experts.

De inhoud van deze nieuwsbrieven zijn gebaseerd op zowel technische als fundamentele analyse. U kunt zich aanmelden via de volgende link: LYNX Nieuwsbrievenservice.

Eén van de nieuwsbrieven is de BreakoutTrader. Deze uitgave wordt verzorgd door het Oostenrijkse www.ratgebergeld.at. Achim Mautz speurt samen met zijn team de markten af naar interessante koersgrafieken. Aan de hand van technische analyse deelt hij interessante trading set-ups voor aandelen en ETF’s.

In deze nieuwsbrief ontvangt u vijf interessante beleggingstips, waaronder een Nederlands aandeel, een Duits aandeel, twee Amerikaanse aandelen en de ETF van de week.

In dit artikel geven we u alvast de ETF van de week cadeau. Mocht u benieuwd zijn naar de overige vier tips, schrijf u dan gratis in en ontvang wekelijks de BreakoutTrader.

WisdomTree Copper (OD7C)

WisdomTree Copper is een Exchange Traded Commodity (ETC) en biedt beleggers de mogelijkheid om in koper te beleggen. Koper is meer in trek dan ooit, in mei bereikte de prijs van het roodachtige metaal een recordhoogte. Na een zijwaartse fase vertoonde de ETC in oktober een dynamische opwaartse beweging. Maar net zo snel als de prijzen stegen, daalden ze daarna weer.

Uitleg: Koper wordt steeds meer gebruikt op het gebied van schone energietechnologieën. De grondstof is nodig voor de bouw van windturbines, maar ook voor onderdelen in elektrische auto’s. Door de ETC te kopen, kan men profiteren van de ontwikkeling van de koperprijs. De ETC bevindt zich momenteel weer in een zijwaartse fase, maar zou wellicht op termijn een uitbraak kunnen maken boven de weerstandszone op EUR 35. Dit levert ons vervolgens een technisch koopsignaal op.

WisdomTree Copper (OD7C) | ETF van de week

Set-up: Bij een uitbraak boven de weerstandszone op EUR 35,70 zou men een long positie in deze koper ETC kunnen openen om te profiteren van een mogelijke verdere prijsstijging van koper. De positie zou kunnen worden afgedekt met een stop-loss onder de low van maandag, op 51,00 EUR.

Bent u het eens met deze strategie en wilt u graag de WisdomTree Copper ETF volgen? Volg dan de trade in LYNX Basic middels onderstaande button.

  • De auteur bezit geen posities in bovenstaande ETF.
  • De ETF van de week is geen individueel beleggingsadvies. Beleggen kent risico’s.

--- ---

--- (---%)
Mkt Cap
Vol
Hoogste dagkoers
Laagste dagkoers
---
---
---
---

Displaying the --- grafiek

Displaying today's chart