ETF-van-de-week

Via de LYNX Nieuwsbrievenservice houden wij onze klanten op de hoogte van het laatste beursnieuws. Ook bevatten deze e-mails exclusieve nieuwsbrieven van nationale en internationale experts.

De inhoud van deze nieuwsbrieven zijn gebaseerd op zowel technische als fundamentele analyse. U kunt zich aanmelden via de volgende link: LYNX Nieuwsbrievenservice.

Eén van de nieuwsbrieven is de BreakoutTrader. Deze uitgave wordt verzorgd door het Oostenrijkse www.ratgebergeld.at. Achim Mautz speurt samen met zijn team de markten af naar interessante koersgrafieken. Aan de hand van technische analyse deelt hij interessante trading set-ups voor aandelen en ETF’s.

In deze nieuwsbrief ontvangt u vijf interessante beleggingstips, waaronder een Nederlands aandeel, een Duits aandeel, twee Amerikaanse aandelen en de ETF van de week.

In dit artikel geven we u alvast de ETF van de week cadeau. Mocht u benieuwd zijn naar de overige vier tips, schrijf u dan gratis in en ontvang wekelijks de BreakoutTrader.

WisdomTree Copper (OD7C)

Deze ETC belandde twee weken geleden al op onze aanbevelingslijst en zou nu opnieuw interessant kunnen worden voor diegenen die hier nog geen trade geopend hebben. De WisdomTree Copper is een Exchange Traded Commodity (“ETC”) en biedt beleggers de mogelijkheid om in koper te beleggen. In mei bereikte de prijs van het roodachtige metaal een recordhoogte. Na een zijwaartse fase in de afgelopen maanden, vertoonde de ETC in oktober een dynamische opwaartse beweging. Maar net zo snel als de prijzen stegen, daalden ze daarna weer.

Uitleg: koper wordt steeds meer gebruikt in schone energietechnologieën, bijvoorbeeld bij de bouw van windturbines, maar ook voor onderdelen in elektrische auto’s. Door de ETC te kopen, kan men profiteren van de opwaartse ontwikkeling van de koperprijs. De ETC heeft zojuist een pullback laten zien naar het gebied van de EMA-50 en probeert nu al de EMA-20 te heroveren. Het is nu wachten op een uitbraak boven de weerstandszone op EUR 34. Dit zou een koopsignaal opleveren.

ETF van de week: WisdomTree Copper (OD7C)

Setup: bij een doorbraak boven de weerstandszone op EUR 34 zou men een long positie in deze koper ETC kunnen openen om te profiteren van een mogelijke verdere prijsstijging van koper. De positie zou kunnen afgedekt worden met een stoploss onder de candles van de laatste dagen.

Bent u het eens met deze strategie en wilt u graag deze WisdomTree Copper (OD7C) ETC volgen? Volg dan de trade in LYNX Basic middels onderstaande button.

  • De auteur bezit geen posities in bovenstaande ETF

--- ---

--- (---%)
Mkt Cap
Vol
Hoogste dagkoers
Laagste dagkoers
---
---
---
---

Displaying the --- grafiek

Displaying today's chart