Via de LYNX Nieuwsbrievenservice houden wij onze klanten op de hoogte van het laatste beursnieuws. Ook bevatten deze e-mails exclusieve nieuwsbrieven van nationale en internationale experts.

De inhoud van deze nieuwsbrieven zijn gebaseerd op zowel technische als fundamentele analyse. U kunt zich aanmelden via de volgende link: LYNX Nieuwsbrievenservice.

Eén van de nieuwsbrieven is de BreakoutTrader. Deze uitgave wordt verzorgd door het Oostenrijkse www.ratgebergeld.at. Achim Mautz speurt samen met zijn team de markten af naar interessante koersgrafieken. Aan de hand van technische analyse deelt hij interessante trading set-ups voor aandelen en ETF’s.

In deze nieuwsbrief ontvangt u vijf interessante beleggingstips, waaronder een Nederlands aandeel, een Duits aandeel, twee Amerikaanse aandelen en de ETF van de week.

In dit artikel geven we u alvast de ETF van de week cadeau. Mocht u benieuwd zijn naar de overige vier tips, schrijf u dan gratis in en ontvang wekelijks de BreakoutTrader.

WisdomTree Physical Palladium (VZLB)

De WisdomTree Physical Palladium ETC repliceert de prestaties van de onderliggende index die worden gedekt met fysieke bezittingen van het edelmetaal palladium. De ETC liet sterke stijgingen zien tot eind januari. Daarna zagen we een retracement, welke werd opgevangen rond de EMA20.

Uitleg: Als gevolg van de geopolitieke spanningen tussen Rusland en Oekraïne zijn de grondstoffenprijzen aan het stijgen. Volgens de huidige gegevens is Rusland met zijn uitvoer verantwoordelijk voor 45,6% van de mondiale palladiumproductie. Vooral de auto-industrie, die al te lijden heeft onder het tekort aan chips, zou hier hinder van kunnen ondervinden. De ETC stelt ons in staat om op een zeer veilige en eenvoudige manier te profiteren van een verdere stijging van de palladiumkoers.

WisdomTree Physical Palladium (VZLB) koers | ETF van de week

Set-up: Bij een uitbraak boven 200 euro kan het de moeite waard zijn een long positie te openen. Een stijging richting de 240 euro lijkt haalbaar. Het risico dekken we af met een stoploss op 180 euro.

Bent u het eens met deze strategie en wilt u graag de WisdomTree Physical Palladium (VZLB) ETF volgen? Volg dan de trade in LYNX Basic middels onderstaande button.

WisdomTree Physical Palladium (VZLB) setup | ETF van de week
  • De auteur bezit geen posities in bovenstaande ETF.
  • De ETF van de week is geen individueel beleggingsadvies. Beleggen kent risico’s.

--- ---

--- (---%)
Mkt Cap
Vol
Hoogste dagkoers
Laagste dagkoers
---
---
---
---

Displaying the --- grafiek

Displaying today's chart