Via de LYNX Nieuwsbrievenservice houden wij onze klanten op de hoogte van het laatste beursnieuws. Ook bevatten deze e-mails exclusieve nieuwsbrieven van nationale en internationale experts.

De inhoud van deze nieuwsbrieven zijn gebaseerd op zowel technische als fundamentele analyse. U kunt zich aanmelden via de volgende link: LYNX Nieuwsbrievenservice.

Eén van de nieuwsbrieven is de BreakoutTrader. Deze uitgave wordt verzorgd door het Oostenrijkse www.ratgebergeld.at. Achim Mautz speurt samen met zijn team de markten af naar interessante koersgrafieken. Aan de hand van technische analyse deelt hij interessante trading set-ups voor aandelen en ETF’s.

In deze nieuwsbrief ontvangt u vijf interessante beleggingstips, waaronder een Nederlands aandeel, een Duits aandeel, twee Amerikaanse aandelen en de ETF van de week.

In dit artikel geven we u alvast de ETF van de week cadeau. Mocht u benieuwd zijn naar de overige vier tips, schrijf u dan gratis in en ontvang wekelijks de BreakoutTrader.

WisdomTree Physical Palladium (VZLB)

WisdomTree Physical Palladium belegt in palladium. De ETF repliceert de prestatie van de onderliggende index met een door onderpand gedekte schuldverplichting, die wordt gedekt door fysieke aanhoudingen van het edelmetaal. De koers liep maandenlang zijwaarts alvorens de aandacht te trekken met een opwaartse gap.

Uitleg: Geautoriseerde marktpartijen geven de WisdomTree Physical Palladium ETF uit en kopen ze terug door palladium te leveren of te ontvangen. Het palladium voldoet aan de leveringseisen voor grondstoffen (“Good Delivery Rules”) van de London Platinum and Palladium Market (LPPM). De WisdomTree Physical Palladium ETF stelt ons in staat om zeer veilig en gemakkelijk te profiteren van palladium prijsbewegingen. De ETF heeft de bovenkant van de GAP van maart opnieuw getest en toont nu opnieuw kracht.

WisdomTree Physical Palladium (VZLB) ETF koers

Setup: Een doorbraak boven de weerstand op EUR 213 zou ons een aantrekkelijk koopsignaal voor de lange termijn geven. Na de entry zou de stop-loss onder de bodems van de afgelopen dagen kunnen worden geplaatst. Als u de trade meer ruimte wilt geven, kunt u de stop ook onder 200 EUR plaatsen.

 

WisdomTree Physical Palladium (VZLB) Setup

  • De auteur bezit geen posities in bovenstaande ETF

Bent u het eens met deze strategie en wilt u graag deze WisdomTree Physical Palladium (VZLB)

Volg trade in LYNX Basic


--- ---

--- (---%)
Mkt Cap
Vol
Hoogste dagkoers
Laagste dagkoers
---
---
---
---

Displaying the --- grafiek

Displaying today's chart