Via de LYNX Nieuwsbrievenservice houden wij onze klanten op de hoogte van het laatste beursnieuws. Ook bevatten deze e-mails exclusieve nieuwsbrieven van nationale en internationale experts.

De inhoud van deze nieuwsbrieven zijn gebaseerd op zowel technische als fundamentele analyse. U kunt zich aanmelden via de volgende link: LYNX Nieuwsbrievenservice.

Eén van de nieuwsbrieven is de BreakoutTrader. Deze uitgave wordt verzorgd door het Oostenrijkse www.ratgebergeld.at. Achim Mautz speurt samen met zijn team de markten af naar interessante koersgrafieken. Aan de hand van technische analyse deelt hij interessante trading set-ups voor aandelen en ETF’s.

In deze nieuwsbrief ontvangt u vijf interessante beleggingstips, waaronder een Nederlands aandeel, een Duits aandeel, twee Amerikaanse aandelen en de ETF van de week.

In dit artikel geven we u alvast de ETF van de week cadeau. Mocht u benieuwd zijn naar de overige vier tips, schrijf u dan gratis in en ontvang wekelijks de BreakoutTrader.

Wisdomtree Physical Platinum (VZLA)

De WisdomTree Physical Platinum ETF biedt beleggers een eenvoudige, kosteneffectieve en veilige belegging in de platinamarkt. Het ETF volgt de spotprijsbewegingen van platina. WisdomTree Physical Platinum wordt gedekt door toegewezen fysiek platina dat in bewaring wordt gehouden door HSBC Bank.

Uitleg: Na een sterke stijging in februari is de platinaprijs sinds maart in een zijwaartse bandbreedte terechtgekomen. Daarbij zakte de koers onder de EMA-50, waarmee de kracht is afgenomen. Indien de platinaprijs blijft dalen, kan men de koersontwikkeling van de ETF gebruiken door een short positie te openen.

Wisdomtree Physical Platinum (VZLA) koers

Setup: Bij een doorbraak van de steun op EUR 89 krijgen we een short-signaal. Dit gebied is al verschillende malen benaderd en de kans is groot dat de volgende beweging een doorbraak oplevert. De trade zou kunnen worden afgedekt met een stoploss boven de EMA-50 of boven de high van de vorige week. Wij stellen het voorlopige koersdoel vast op EUR 81,50.

 

Wisdomtree Physical Platinum (VZLA) setup

  • De auteur bezit geen posities in bovenstaande ETF

Bent u het eens met deze strategie en wilt u graag deze Wisdomtree Physical Platinum (VZLA) ETF volgen?

Volg trade in LYNX Basic


--- ---

--- (---%)
Mkt Cap
Vol
Hoogste dagkoers
Laagste dagkoers
---
---
---
---

Displaying the --- grafiek

Displaying today's chart