Via de LYNX Nieuwsbrievenservice houden wij onze klanten op de hoogte van het laatste beursnieuws. Ook bevatten deze e-mails exclusieve nieuwsbrieven van nationale en internationale experts.

De inhoud van deze nieuwsbrieven is gebaseerd op zowel technische als fundamentele analyse. U kunt zich aanmelden via de volgende link: LYNX Nieuwsbrievenservice.

Eén van de nieuwsbrieven is de BreakoutTrader. Deze uitgave wordt verzorgd door het Oostenrijkse www.ratgebergeld.at. Achim Mautz speurt samen met zijn team de markten af naar interessante koersgrafieken. Aan de hand van technische analyse deelt hij interessante trading set-ups voor aandelen en ETF’s.

In deze nieuwsbrief ontvangt u vijf interessante beleggingstips, waaronder een Nederlands aandeel, een Duits aandeel, twee Amerikaanse aandelen en de ETF van de week.

In dit artikel geven we u alvast de ETF van de week cadeau. Mocht u benieuwd zijn naar de overige vier tips, schrijf u dan gratis in en ontvang wekelijks de BreakoutTrader.

WisdomTree Physical Platinum (VZLA)

WisdomTree Physical Platinum ETF biedt beleggers een eenvoudige, kosteneffectieve en veilige manier om te beleggen in de platinamarkt. Het ETF volgt de spotprijsbewegingen van platina. WisdomTree Physical Platinum wordt gedekt door toegewezen, fysiek platina dat in bewaring wordt gehouden door HSBC Bank.

Uitleg: Aangezien alleen metalen die voldoen aan de vereisten voor commodityleveringen, bekend als de Good Delivery Rules van de London Platinum and Palladium Market (LPPM), door de custodian mogen worden aanvaard, is de hoogst mogelijke zekerheidsstelling gewaarborgd. Elke fysieke staaf wordt apart opgeslagen, individueel gemarkeerd en toegewezen. Wanneer de platinaprijs weer aantrekt, is het een goed idee om de trend met deze ETF te volgen.

WisdomTree Physical Platinum (VZLA) ETF koers

Setup: Een long zou aantrekkelijk zijn bij een uitbraak uit de driehoeksformatie. In het geval van uitbraken uit schuine formaties, zou het niet verwonderlijk zijn als er na de uitbraak nog een test van de bovenste trendlijn zou volgen, alvorens de trendbeweging wordt voortgezet.

WisdomTree Physical Platinum (VZLA) Setup

  • De auteur bezit geen posities in bovenstaande ETF

Bent u het eens met deze strategie en wilt u graag deze WisdomTree Physical Platinum (VZLA) ETF volgen?

--- ---

--- (---%)
Mkt Cap
Vol
Hoogste dagkoers
Laagste dagkoers
---
---
---
---

Displaying the --- grafiek

Displaying today's chart