ETF-van-de-week
Via de LYNX Nieuwsbrievenservice houden wij onze klanten op de hoogte van het laatste beursnieuws. Ook bevatten deze e-mails exclusieve nieuwsbrieven van nationale en internationale experts.

De inhoud van deze nieuwsbrieven zijn gebaseerd op zowel technische als fundamentele analyse. U kunt zich aanmelden via de volgende link: LYNX Nieuwsbrievenservice.

Eén van de nieuwsbrieven is de BreakoutTrader. Deze uitgave wordt verzorgd door het Oostenrijkse www.ratgebergeld.at. Achim Mautz speurt samen met zijn team de markten af naar interessante koersgrafieken. Aan de hand van technische analyse deelt hij interessante trading set-ups voor aandelen en ETF’s.

In deze nieuwsbrief ontvangt u vijf interessante beleggingstips, waaronder een Nederlands aandeel, een Duits aandeel, twee Amerikaanse aandelen en de ETF van de week.

In dit artikel geven we u alvast de ETF van de week cadeau. Mocht u benieuwd zijn naar de overige vier tips, schrijf u dan gratis in en ontvang wekelijks de BreakoutTrader.

WisdomTree Physical Silver (VZLC)

Deze WisdomTree Physical Silver ETC belegt in zilver. De ETC volgt de prestatie van de onderliggende index, die wordt gedekt door fysieke tegoeden van het edelmetaal. De ETC is de afgelopen maanden onder druk komen te staan. De prijzen liggen momenteel onder de belangrijke EMA-50 en EMA-20 moving averages.

Uitleg: De ETC stelt ons in staat om zeer veilig en gemakkelijk te profiteren van de ontwikkeling van de zilverprijs. Na de langere dalingsfase kon de koers zich in de afgelopen weken weer stabiliseren. We willen inspelen op een mogelijke uitbraak.

WisdomTree Physical Silver (VZLC)

Setup: We zien momenteel een eerste test van de EMA-20 en weerstand rond 19 EUR. Een slotkoers boven EUR 19 levert een koopsignaal op. Na een eventuele koop kan de trade worden afgedekt met een stop loss onder de candles van de laatste week.

WisdomTree Physical Silver (VZLC) trade volgen

  • De auteur bezit geen posities in bovenstaande ETF

Bent u het eens met deze strategie en wilt u graag deze WisdomTree Physical Silver (VZLC) volgen?

Volg trade in LYNX Basic


--- ---

--- (---%)
Mkt Cap
Vol
Hoogste dagkoers
Laagste dagkoers
---
---
---
---

Displaying the --- grafiek

Displaying today's chart