Via de LYNX Nieuwsbrievenservice houden wij onze klanten op de hoogte van het laatste beursnieuws. Ook bevatten deze e-mails exclusieve nieuwsbrieven van nationale en internationale experts.

De inhoud van deze nieuwsbrieven zijn gebaseerd op zowel technische als fundamentele analyse. U kunt zich aanmelden via de volgende link: LYNX Nieuwsbrievenservice.

Eén van de nieuwsbrieven is de BreakoutTrader. Deze uitgave wordt verzorgd door het Oostenrijkse www.ratgebergeld.at. Achim Mautz speurt samen met zijn team de markten af naar interessante koersgrafieken. Aan de hand van technische analyse deelt hij interessante trading set-ups voor aandelen en ETF’s.

In deze nieuwsbrief ontvangt u vijf interessante beleggingstips, waaronder een Nederlands aandeel, een Duits aandeel, twee Amerikaanse aandelen en de ETF van de week.

In dit artikel geven we u alvast de ETF van de week cadeau. Mocht u benieuwd zijn naar de overige vier tips, schrijf u dan gratis in en ontvang wekelijks de BreakoutTrader.

WT Aluminium (OD7A)

Wisdomtree’s Aluminium ETF is sinds oktober vorig jaar bezig aan een comeback. De glijbaan van een jaar die in 2018 begon, lijkt dus voorbij en de grafiek op langere termijn ziet er uiterst veelbelovend uit. Wij zien momenteel ook weer een duidelijk koopsignaal op het middellange termijn niveau.

Uitleg: Na de sterke stijgingen van oktober en november vormde zich een grotere bull flag, die nu opwaarts zou kunnen worden verlaten. Hoewel de uitbraak eigenlijk al heeft plaatsgevonden, kan instappen op zwakte de moeite waard zijn. Als de trendlijn standhoudt, zou de koers de komende weken of zelfs maanden hoger kunnen blijven.

WT Aluminium grafiek

Setup: Met een limiet op EUR 2,38 zou het nog steeds mogelijk moeten zijn om in deze trade te stappen. In principe moet men op zoek gaan naar een exit als de prijzen terugvallen in de vlag. Als u een niveau lager een stoploss zoekt, zult u er een vinden onder het dieptepunt van de formatie. De risk/reward met het beoogde koersdoel is behoorlijk respectabel.

WT Aluminium trade volgen

  • De auteur bezit geen posities in bovenstaande ETF

Bent u het eens met deze strategie en wilt u graag deze WT Aluminium (OD7A) volgen?

--- ---

--- (---%)
Mkt Cap
Vol
Hoogste dagkoers
Laagste dagkoers
---
---
---
---

Displaying the --- grafiek

Displaying today's chart