Wekelijks stuurt LYNX haar klanten exclusief nieuwsbrieven van internationale experts. Deze nieuwsbrieven zijn gebaseerd op technische of fundamentele analyse. Eén van de nieuwsbrieven is de BreakoutTrader nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief ontvangt men vijf interessante beleggingstips, waaronder een Nederlands aandeel, een Duits aandeel, twee Amerikaanse aandelen en de ETF van de week.

Door middel van technische analyse in de grafiek gaat de BreakoutTrader op zoek naar instapmomenten in zowel opwaartse als neerwaartse trends. Er kan dus zowel long (aankopen van de aandelen) als short (verkopen van de aandelen) worden gegaan in de aandelen.

In dit artikel geven we u alvast de ETF van de week cadeau. Mocht u benieuwd zijn naar de overige vier tips, schrijf u dan gratis in en ontvang wekelijks de BreakoutTrader.

WT Physical Silver ETF (VZLC)

De rally in de edelmetalen is de afgelopen weken duidelijk tot stilstand gekomen. Nadat de zilverprijs in zeer korte tijd met meer dan 50% is gestegen, volgde een stevige correctie. Op dit moment zijn de stieren en beren weer bezig met een belangrijke strijd om richting te kiezen.

Uitleg: Technisch gezien zien veel handelaren hier wellicht een negatieve consolidatie. Hiervoor zouden de beren de prijzen onder de door hen getoonde steun moeten brengen. Als zilver echter boven de weerstand breekt en onderstaande ETF boven de 20 euro breekt, zou er een duidelijk koopsignaal op tafel liggen.

WT Physical Silver ETF (VZLC) grafiek

Setup: Op dit moment zouden we ons richten op een entry rond de 20,20 EUR. Natuurlijk wordt deze set-up ongeldig verklaard indien de ETF de steunlijn zou breken voordat het koopsignaal plaatsvindt. Bij een opwaartse uitbraak plaatsen we de stop vlak onder de steunlijn op 18,70 EUR.

WT Physical Silver ETF (VZLC) trade volgen

Bent u het eens met deze strategie en wilt u graag deze WT Physical Silver ETF (VZLC) volgen?

Volg trade in LYNX Basic

--- ---

--- (---%)
Mkt Cap
Vol
Hoogste dagkoers
Laagste dagkoers
---
---
---
---

Displaying the --- grafiek

Displaying today's chart