Wekelijks stuurt LYNX haar klanten exclusief nieuwsbrieven van internationale experts. Deze nieuwsbrieven zijn gebaseerd op technische of fundamentele analyse. Eén van de nieuwsbrieven is de BreakoutTrader nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief ontvangt men vijf interessante beleggingstips, waaronder een Nederlands aandeel, een Duits aandeel, twee Amerikaanse aandelen en de ETF van de week.

Door middel van technische analyse in de grafiek gaat de BreakoutTrader op zoek naar instapmomenten in zowel opwaartse als neerwaartse trends. Er kan dus zowel long (aankopen van de aandelen) als short (verkopen van de aandelen) worden gegaan in de aandelen.

In dit artikel geven we u alvast de ETF van de week cadeau. Mocht u benieuwd zijn naar de overige vier tips, schrijf u dan gratis in en ontvang wekelijks de BreakoutTrader.

WT Physical Silver ETF (VZLC)

Na de verwoestende inzinking in maart is de zilverprijs sindsdien weer op het normale niveau gekomen. De stieren hebben de afgelopen tijd talloze positieve signalen kunnen afgeven. De reeks van hogere toppen en hogere dalen is weer te zien. Het edelmetaal zit momenteel weer in een stijgende lijn.

Uitleg: De laatste uitbraakpoging boven de grens van ongeveer € 15,30 mislukte en er kon nu een kleine tussentijdse correctie worden geïnitieerd. Wij zien terugtrekkingen richting de € 13,50 als interessante instapmogelijkheid. Bovendien kan het neerwaartse risico zeer goed worden afgedekt.

WT Physical Silver ETF (VZLC)

Setup: Dus op dit moment is het tijd om te wachten op de voortzetting van de correctie. De vloer moet worden gevonden in het bereik van € 13,50 tot € 13,70. Op lange termijn verwachten we verdere stijgingen. Met een stop onder de laatste belangrijke dieptepunten kan het risico goed worden afgedekt.

WT Physical Silver ETF trade volgen

Bent u het eens met deze strategie en wilt u graag deze WT Physical Silver ETF (VZLC) volgen?

Volg trade in LYNX Basic

--- ---

--- (---%)
Mkt Cap
Vol
Hoogste dagkoers
Laagste dagkoers
---
---
---
---

Displaying the --- grafiek

Displaying today's chart