Wekelijks stuurt LYNX haar klanten exclusief nieuwsbrieven van internationale experts. Deze nieuwsbrieven zijn gebaseerd op technische of fundamentele analyse. Eén van de nieuwsbrieven is de BreakoutTrader nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief ontvangt men vijf interessante beleggingstips, waaronder een Nederlands aandeel, een Duits aandeel, twee Amerikaanse aandelen en de ETF van de week.

Door middel van technische analyse in de grafiek gaat de BreakoutTrader op zoek naar instapmomenten in zowel opwaartse als neerwaartse trends. Er kan dus zowel long (aankopen van de aandelen) als short (verkopen van de aandelen) worden gegaan in de aandelen.

In dit artikel geven we u alvast de ETF van de week cadeau. Mocht u benieuwd zijn naar de overige vier tips, schrijf u dan gratis in en ontvang wekelijks de BreakoutTrader.

WT Physical Silver ETF (VZLC)

Zelfs de edelmetalen goud en zilver moesten in maart een behoorlijke stap terug doen. De zilverkoers daalde zelfs met ruim 30 procent. Kort daarna benaderde de ETF opnieuw het oude steunniveau van € 14, om zich daar vervolgens een tijdje te consolideren. Intussen is de koers weer naar boven uitgebroken en is de koers weer in een stijgende trend beland.

Uitleg: Op dit moment zien we een bullflag op de grafiek, maar we vinden de prijs nog iets te hoog. Voornamelijk de vrij grote afstand tot de EMA-50 is niet fraai. Vandaar dat een correctie moet worden afgewacht voordat we kunnen instappen. Vooral de steunzone rond € 14 kan hier een belangrijke rol spelen.

WT physical silver etf 27-05-2020

Setup: Het is daarom noodzakelijk om te wachten tot de koers weer de steun op € 14 gaat testen om vervolgens weer op te veren. Speculatieve handelaren kunnen al op zoek gaan naar instap vlak boven dit niveau. Defensieve beleggers wachten op meer bevestiging. De stop moet echter wel op een goede afstand worden gezet.

WT physical silver etf trade volgen 27-05-2020

Bent u het eens met deze strategie en wilt u graag deze WT Physical Silver ETF (VZLC) volgen?

Volg trade in LYNX Basic

--- ---

--- (---%)
Mkt Cap
Vol
Hoogste dagkoers
Laagste dagkoers
---
---
---
---

Displaying the --- grafiek

Displaying today's chart