ETF-van-de-week

Via de LYNX Nieuwsbrievenservice houden wij onze klanten op de hoogte van het laatste beursnieuws. Ook bevatten deze e-mails exclusieve nieuwsbrieven van nationale en internationale experts.

De inhoud van deze nieuwsbrieven zijn gebaseerd op zowel technische als fundamentele analyse. U kunt zich aanmelden via de volgende link: LYNX Nieuwsbrievenservice.

Eén van de nieuwsbrieven is de BreakoutTrader. Deze uitgave wordt verzorgd door het Oostenrijkse www.ratgebergeld.at. Achim Mautz speurt samen met zijn team de markten af naar interessante koersgrafieken. Aan de hand van technische analyse deelt hij interessante trading set-ups voor aandelen en ETF’s.

In deze nieuwsbrief ontvangt u vijf interessante beleggingstips, waaronder een Nederlands aandeel, een Duits aandeel, twee Amerikaanse aandelen en de ETF van de week.

In dit artikel geven we u alvast de ETF van de week cadeau. Mocht u benieuwd zijn naar de overige vier tips, schrijf u dan gratis in en ontvang wekelijks de BreakoutTrader.

Xetra Gold (4GLD)

Xetra-Gold is de toonaangevende fysiek gedeponeerde goud-ETF in Europa. De fysieke goudvoorraad neemt toe wanneer beleggers via de beurs de Xetra-Gold ETF kopen. De fors toegenomen inflatie maakt goud weer interessant voor beleggers.

Uitleg: wij hebben vorige week al aanbevolen om het glanzende edelmetaal te kopen na een dip. De goudprijs in USD test momenteel de uitbraak van een lange termijn formatie terug. Als de pullback die nu is ingezet wordt opgekocht, zou dit een goede koopkans zijn op zwakte.

ETF van de week | Goud ETF | Xetra Gold (4GLD) koers | ETF van de week

Setup: de ETF liep zijwaarts de afgelopen maanden. In november zagen we echter de uitbraak uit deze zijwaartse range. Een duidelijke terugval doet zich nu voor op EUR 52. Indien de stieren erin slagen de bearish candle van maandag weer te overtreffen, zou dit een sterk signaal geven. We plaatsen de koop-trigger op 52,75 EUR en de stop-loss op 50,50 EUR.

Bent u het eens met deze strategie en wilt u graag deze Xetra Gold (4GLD) ETF volgen? Volg dan de trade in LYNX Basic middels onderstaande button.

  • De auteur bezit geen posities in bovenstaande ETF

--- ---

--- (---%)
Mkt Cap
Vol
Hoogste dagkoers
Laagste dagkoers
---
---
---
---

Displaying the --- grafiek

Displaying today's chart