Via de LYNX Nieuwsbrievenservice houden wij onze klanten op de hoogte van het laatste beursnieuws. Ook bevatten deze e-mails exclusieve nieuwsbrieven van nationale en internationale experts.

De inhoud van deze nieuwsbrieven zijn gebaseerd op zowel technische als fundamentele analyse. U kunt zich aanmelden via de volgende link: LYNX Nieuwsbrievenservice.

Eén van de nieuwsbrieven is de BreakoutTrader. Deze uitgave wordt verzorgd door het Oostenrijkse www.ratgebergeld.at. Achim Mautz speurt samen met zijn team de markten af naar interessante koersgrafieken. Aan de hand van technische analyse deelt hij interessante trading set-ups voor aandelen en ETF’s.

In deze nieuwsbrief ontvangt u vijf interessante beleggingstips, waaronder een Nederlands aandeel, een Duits aandeel, twee Amerikaanse aandelen en de ETF van de week.

In dit artikel geven we u alvast de ETF van de week cadeau. Mocht u benieuwd zijn naar de overige vier tips, schrijf u dan gratis in en ontvang wekelijks de BreakoutTrader.

Xetra Gold ETF (4GLD)

Inflatie en geopolitieke spanningen zorgen ervoor dat goud interessant blijft voor beleggers. Xetra Gold is het toonaangevende fysiek gedeponeerde goud-ETF in Europa. Voor elk Xetra Gold certificaat wordt precies één gram goud in de centrale kluis gedeponeerd. Het voordeel is dat beleggers het fysiek gedeponeerde goud ook kunnen laten leveren. De koers is flink opgelopen, maar momenteel zien we een pullback naar het EMA-20 gebied.

Uitleg: Als de goudprijs weer aantrekt, kan men van deze ontwikkeling profiteren met de Xetra Gold ETF. Wie op langere termijn belegt en zijn portefeuille wil stabiliseren, kan 5 tot 10 procent goud toevoegen als een verstandige spreiding. Het risico van het bezit van goud is minimaal, terwijl de gevaren van een devaluatie van het papiergeld blijven toenemen.

Xetra Gold ETF (4GLD) | ETF van de week

Set-up: Als de ETF na de terugval weer opwaarts draait, is het een goed idee om een long positie op te bouwen. We hanteren de top op 56,80 EUR als entry-trigger. Vlak onder de low van vorige week leggen we op 55 EUR onze stoploss.

Bent u het eens met deze strategie en wilt u graag de Xetra Gold ETF (4GLD) volgen? Volg dan de trade in LYNX Basic middels onderstaande button.

Xetra Gold ETF (4GLD) setup | ETF van de week
  • De auteur bezit geen posities in bovenstaande ETF.
  • De ETF van de week is geen individueel beleggingsadvies. Beleggen kent risico’s.

--- ---

--- (---%)
Mkt Cap
Vol
Hoogste dagkoers
Laagste dagkoers
---
---
---
---

Displaying the --- grafiek

Displaying today's chart