ETF van de week
Wekelijks stuurt LYNX haar klanten exclusief nieuwsbrieven van internationale experts. Deze nieuwsbrieven zijn gebaseerd op technische of fundamentele analyse. Eén van de nieuwsbrieven is de BreakoutTrader nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief ontvangt men vijf interessante beleggingstips, waaronder een Nederlands aandeel, een Duits aandeel, twee Amerikaanse aandelen en de ETF van de week.

Door middel van technische analyse in de grafiek gaat de BreakoutTrader op zoek naar instapmomenten in zowel opwaartse als neerwaartse trends. Er kan dus zowel long (aankopen van de aandelen) als short (verkopen van de aandelen) worden gegaan in de aandelen.

In dit artikel geven we u alvast de ETF van de week cadeau. Mocht u benieuwd zijn naar de overige vier tips, schrijf u dan gratis in en ontvang wekelijks de BreakoutTrader.

Xetra Gold (4GLD)

Eind vorige week was het gele edelmetaal een goede hedge in een breed gespreide portefeuille. De recente malaise geeft sommige handelaren echter iets om over na te denken. Is de opwaartse trend op langere termijn voorbij? De stieren hebben nog steeds een goede kans om de scepter opnieuw te pakken, omdat de prijzen momenteel op het belangrijke gemiddelde van de afgelopen 50 dagen ligt.

Uitleg: Als alles volgens plan verloopt, moeten de koersen vanaf hier opnieuw beginnen met klimmen. Mocht de betreffende indicator echter worden verbroken, dan kan de correctie van de voorgaande dagen worden voortgezet. Voor ons is dit een goede handelsmogelijkheid met zeer weinig risico.

Xetra gold | ETF van de week

Setup: We wachten tot het edelmetaal vanaf hier begint te draaien. Bij slotkoersen onder de € 46, zou de opstelling moeten worden verwijderd. Als we echter koopsignalen boven de € 46,80 krijgen, dan kan de handelsopstelling worden geactiveerd en gaat de stop onder het dieptepunt van de correctie. Het doel is het recente hoogtepunt van eind februari.

Xetra gold trade volgen | ETF van de week

Bent u het eens met deze strategie en wilt u graag deze Xetra Gold (4GLD) volgen?

Volg trade in LYNX Basic


--- ---

--- (---%)
Mkt Cap
Vol
Hoogste dagkoers
Laagste dagkoers
---
---
---
---

Displaying the --- grafiek

Displaying today's chart