Via de LYNX Nieuwsbrievenservice houden wij onze klanten op de hoogte van het laatste beursnieuws. Ook bevatten deze e-mails exclusieve nieuwsbrieven van nationale en internationale experts.

De inhoud van deze nieuwsbrieven zijn gebaseerd op zowel technische als fundamentele analyse. U kunt zich aanmelden via de volgende link: LYNX Nieuwsbrievenservice.

Eén van de nieuwsbrieven is de BreakoutTrader. Deze uitgave wordt verzorgd door het Oostenrijkse www.ratgebergeld.at. Achim Mautz speurt samen met zijn team de markten af naar interessante koersgrafieken. Aan de hand van technische analyse deelt hij interessante trading set-ups voor aandelen en ETF’s.

In deze nieuwsbrief ontvangt u vijf interessante beleggingstips, waaronder een Nederlands aandeel, een Duits aandeel, twee Amerikaanse aandelen en de ETF van de week.

In dit artikel geven we u alvast de ETF van de week cadeau. Mocht u benieuwd zijn naar de overige vier tips, schrijf u dan gratis in en ontvang wekelijks de BreakoutTrader.

Xetra Gold ETF (4GLD)

Edelmetalen zijn de afgelopen tijd wat minder populair gebleken. Zilver toonde relatieve sterkte ten opzichte van goud, zoals we al vertelden in onze laatste uitgave. Na de correctie op de aandelenmarkten maandag, lijkt de belangstelling voor de grondstoffenmarkt weer weder te keren.

Uitleg: In USD-termen is de goudprijs de correctie aan het doorbreken en de weerstand rond 1.900 USD per troy ounce werd getest. In termen van euro’s ziet de onderliggende ETF er niet zo rooskleurig uit, aangezien de euro zich momenteel in een stijgende fase bevindt. De enige vraag is welke prijs meer zal stijgen.

Xetra Gold ETF (4GLD) | ETF van de week

Setup: Op EUR-basis zien we een duidelijke weerstand op het gebied van 50,50 EUR. Mocht deze gebroken worden, dan hebben we het antwoord op onze vraag. Er kan dan worden gekocht met een stop in de buurt van 48 EUR of zelfs onder het dieptepunt vanaf eind november zou prima zijn. Het opwaartse koersdoel is duidelijk gedefinieerd.

Xetra Gold ETF (4GLD) trade volgen | ETF van de week

  • De auteur bezit geen posities in bovenstaande ETF

Bent u het eens met deze strategie en wilt u graag deze Xetra Gold ETF (4GLD) volgen?

Volg trade in LYNX Basic


--- ---

--- (---%)
Mkt Cap
Vol
Hoogste dagkoers
Laagste dagkoers
---
---
---
---

Displaying the --- grafiek

Displaying today's chart