ETF van de week

Via de LYNX Nieuwsbrievenservice houden wij onze klanten op de hoogte van het laatste beursnieuws. Ook bevatten deze e-mails exclusieve nieuwsbrieven van nationale en internationale experts.

De inhoud van deze nieuwsbrieven zijn gebaseerd op zowel technische als fundamentele analyse. U kunt zich aanmelden via de volgende link: LYNX Nieuwsbrievenservice.

Eén van de nieuwsbrieven is de BreakoutTrader. Deze uitgave wordt verzorgd door het Oostenrijkse www.ratgebergeld.at. Achim Mautz speurt samen met zijn team de markten af naar interessante koersgrafieken. Aan de hand van technische analyse deelt hij interessante trading set-ups voor aandelen en ETF’s.

In deze nieuwsbrief ontvangt u vijf interessante beleggingstips, waaronder een Nederlands aandeel, een Duits aandeel, twee Amerikaanse aandelen en de ETF van de week.

In dit artikel geven we u alvast de ETF van de week cadeau. Mocht u benieuwd zijn naar de overige vier tips, schrijf u dan gratis in en ontvang wekelijks de BreakoutTrader.

Xtrackers S&P500 Inverse Daily Swap ETF

De Inverse Daily ETF van Xtrackers gaat short in de S&P500 index en probeert de beweging van de index dus te weerspiegelen. Het is met deze ETF dus mogelijk om te profiteren van de dalende prijzen op de Amerikaanse markten zonder echt short te hoeven gaan. De S&P500-index is momenteel vrij zwak en mijn persoonlijke koersdoel is momenteel 2.750 punten.

Uitleg: Het koopsignaal werd al aan het begin van de week gegeven en het ziet ernaar uit dat de beren op de internationale beurzen nog steeds plannen hebben. De onzekerheid rond de handelsoorlog tussen de VS en China en de daarmee samenhangende mogelijke wereldwijde recessie is het belangrijkste onderwerp op de internationale kapitaalmarkten. Hedging in de portefeuille kan dus geen kwaad.

Xtrackers S&P500 Inverse Daily Swap ETF

Setup: Met een limiet van € 12,80 zou een toetreding moeten slagen. Natuurlijk kan de stoploss verder weg worden geplaatst, maar naar mijn mening mag deze niet lager zijn dan € 12,55. Een doorbraak hieronder zou betekenen dat de stieren in de VS zich weer een weg naar boven zouden proberen te vechten.

 

Bent u het eens met deze strategie en wilt u graag deze Xtrackers S&P500 Inverse Daily Swap ETF volgen?

Volg trade in LYNX Basic

--- ---

--- (---%)
Mkt Cap
Vol
Hoogste dagkoers
Laagste dagkoers
---
---
---
---

Displaying the --- grafiek

Displaying today's chart