ETF van de week
Wekelijks stuurt LYNX haar klanten exclusief nieuwsbrieven met beleggingstips. Deze nieuwsbrieven zijn gebaseerd op technische of fundamentele analyse. Eén van de nieuwsbrieven is de BreakoutTrader nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief ontvangt men vijf interessante beleggingstips, waaronder een Nederlands aandeel, een Duits aandeel, twee Amerikaanse aandelen en de ETF van de week.

Door middel van technische analyse in de grafiek gaat de BreakoutTrader op zoek naar instapmomenten in zowel opwaartse als neerwaartse trends. Er kan dus zowel long (aankopen van de aandelen) als short (verkopen van de aandelen) worden gegaan in de aandelen.

In dit artikel geven we u alvast de ETF van de week cadeau. Mocht u benieuwd zijn naar de overige vier tips, schrijf u dan gratis in en ontvang wekelijks de BreakoutTrader.

iShares S&P500 Health Care UCITS ETF

De laatste paar weken zijn zeer moeilijk geweest in de VS en veel industrieën en sectoren hebben zware verliezen geleden. Een van de weinige positieve uitschieters was de zorgsector. Intussen is er zelfs een nieuwe, hogere top bereikt en is de correctie beëindigd. De eerste koopsignalen ontstonden vorige week.

Uitleg: Sectoren die zich gedurende een bepaalde periode beter ontwikkelen dan andere, blijven meestal sterk in de toekomst. Daarom is deze sector interessant en zijn er veel interessante aandelen in dit segment. Als de jaartop van de ETF in de komende weken kan worden doorbroken, zal de opwaartse beweging zich waarschijnlijk met grote waarschijnlijkheid voortzetten.

Setup: Maar we willen niet wachten op de uitbraak en gebruiken liever de volgende pullback voor een goede instap. Een kleine terugval tot € 5,85 euro lijkt aannemelijk. Na een uitbraak boven de € 6 kan de reis daarna worden voortgezet tot € 6,50.

Bent u het eens met deze strategie en wilt u graag deze trade volgen?

Volg trade in LYNX Basic


--- ---

--- (---%)
Mkt Cap
Vol
Hoogste dagkoers
Laagste dagkoers
---
---
---
---

Displaying the --- grafiek

Displaying today's chart