ETF van de week
Wekelijks stuurt LYNX haar klanten exclusief nieuwsbrieven met beleggingstips. Deze nieuwsbrieven zijn gebaseerd op technische of fundamentele analyse. Eén van de nieuwsbrieven is de BreakoutTrader nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief ontvangt men vijf interessante beleggingstips, waaronder een Nederlands aandeel, een Duits aandeel, twee Amerikaanse aandelen en de ETF van de week.

Door middel van technische analyse in de grafiek gaat de BreakoutTrader op zoek naar instapmomenten in zowel opwaartse als neerwaartse trends. Er kan dus zowel long (aankopen van de aandelen) als short (verkopen van de aandelen) worden gegaan in de aandelen. Met een rendement van ruim 106,8% over 2014, 2015, 2016 en 2017 is de BreakoutTrader buitengewoon succesvol.

In dit artikel geven we u alvast de ETF van de week cadeau. Mocht u benieuwd zijn naar de overige vier tips, schrijf u dan gratis in en ontvang wekelijks de BreakoutTrader.

ETFS Physical Silver (VZLC)

Het edelmetaal zilver wordt ook gezien als goud met een hefboom. De bewegingen zijn meestal veel sterker dan in het ‘gele’ edelmetaal, zowel in positieve als in negatieve zin. Nu het belangrijke weerstand rond de $ 15 per ounce duidelijk werd gebroken, is de bearish fase van de laatste paar maanden voor het eerst sinds lange tijd gestopt.

Uitleg: op dit moment zijn er duidelijke koopsignalen te zien en daarom is het wellicht de moeite waard om in te stappen voor de komende paar weken en maanden. Hoe langer de aandelenmarkten worden geraakt, hoe groter de kans dat zilver en goud verder zullen stijgen. Op dit moment willen we wachten op een pullback in de komende dagen voor een goede start.

ETF van de Week - Grafiek eTFS Physical Silver

Mogelijke Setup: een terugval in de prijs van zilver naar ongeveer $ 15 per ounce zou de ideale instapmogelijkheid bieden. De in de eurozone gevestigde ETF zal dan circa de €12,40 bereiken. Als de rally in het nieuwe jaar doorgaat, zou een stijging richting de weerstand rond €16,50 goed mogelijk kunnen zijn.

trading setup Physical Silver ETF

--- ---

--- (---%)
Mkt Cap
Vol
Hoogste dagkoers
Laagste dagkoers
---
---
---
---

Displaying the --- grafiek

Displaying today's chart