Artikel laten voorlezen

Geschatte leestijd: 3 minutes

Via de LYNX Nieuwsbrievenservice houden wij onze klanten op de hoogte van het laatste beursnieuws. Ook bevatten deze e-mails exclusieve nieuwsbrieven van nationale en internationale experts.

De inhoud van deze nieuwsbrieven is gebaseerd op zowel technische als fundamentele analyse. U kunt zich aanmelden via de volgende link: LYNX Nieuwsbrievenservice.

Eén van de nieuwsbrieven is de BreakoutTrader. Deze uitgave wordt verzorgd door het Oostenrijkse www.ratgebergeld.at. Achim Mautz speurt samen met zijn team de markten af naar interessante koersgrafieken. Aan de hand van technische analyse deelt hij interessante trading set-ups voor aandelen en ETF’s.

In deze nieuwsbrief ontvangt u vijf interessante beleggingsideeën, waaronder een Nederlands aandeel, een Duits aandeel, twee Amerikaanse aandelen en de ETF van de week.

In dit artikel geven we u alvast de ETF van de week cadeau. Mocht u benieuwd zijn naar de overige vier beleggingsideeën, schrijf u dan vrijblijvend in en ontvang wekelijks de BreakoutTrader.

iShares Gold Producers UCITS ETF (IS0E)

De iShares ETF biedt ons blootstelling aan een breed scala van wereldwijde bedrijven die zich bezighouden met de exploratie en productie van goud. Aandelen van goudmijnbedrijven hebben de laatste tijd niet zo goed gepresteerd, maar vertonen nu tekenen van uitbodeming. De grotere posities van de ETF omvatten bekende bedrijven zoals Newmont, Barrick Gold, Franco Nevada, Newcrest Mining en Kirkland Lake Gold.

Uitleg: Als de goudprijs op een hoog niveau staat, zoals nu, profiteren bedrijven uit deze sector. De ETF toonde onlangs tekenen van het beëindigen van de neerwaartse trend. De stieren zouden de huidige terugval kunnen gebruiken als springplank naar de opwaartse trend. Een uitbraak boven € 12,60 zou een volgende technische verbetering opleveren. Mochten we verder stijgende goudprijzen zien, dan zou deze goudmijn ETF ook weer moeten schitteren.

Set-up: Het innemen van een positie zou aantrekkelijk kunnen zijn na een uitbraak boven de weerstand rond € 12,60. De long trade zou kunnen worden afgedekt met een stop loss onder € 11,85.

iShares Gold Producers etf | iShares Gold Producers koers | iShares Gold Producers chart
iShares Gold Producers etf | Gold Producers etf
  • De auteur bezit geen posities in bovenstaande ETF.
  • De ETF van de week is geen individueel beleggingsadvies. Beleggen kent risico’s.
  • Download KID informatie.

LYNX Nieuwsbrieven: concrete beleggingsideeën en de LYNX Beursflash

Elke dinsdag versturen we de BreakoutTrader, een nieuwsbrief die u voorziet van vijf concrete beleggingsideeën op basis van technische analyse. In deze nieuwsbrief ontvangt u tevens de nieuwste LYNX Beursflash en het LYNX Masterclass programma. Daarnaast versturen we op zondag het LYNX Weekoverzicht, waarin u een terugblik op het belangrijkste beursnieuws en een korte vooruitblik op de komende week vindt.

LYNX Nieuwsbrieven in uw mailbox

Wilt u de LYNX Nieuwsbrieven graag in uw mailbox ontvangen? Meld u dan aan via het onderstaande formulier.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

--- ---

--- (---%)
Mkt Cap
Vol
Hoogste dagkoers
Laagste dagkoers
---
---
---
---

Displaying the --- grafiek

Displaying today's chart