ETF van de week
Wekelijks stuurt LYNX haar klanten exclusief nieuwsbrieven met beleggingstips. Deze nieuwsbrieven zijn gebaseerd op technische of fundamentele analyse. Eén van de nieuwsbrieven is de BreakoutTrader nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief ontvangt men vijf interessante beleggingstips, waaronder een Nederlands aandeel, een Duits aandeel, twee Amerikaanse aandelen en de ETF van de week.

Door middel van technische analyse in de grafiek gaat de BreakoutTrader op zoek naar instapmomenten in zowel opwaartse als neerwaartse trends. Er kan dus zowel long (aankopen van de aandelen) als short (verkopen van de aandelen) worden gegaan in de aandelen.

In dit artikel geven we u alvast de ETF van de week cadeau. Mocht u benieuwd zijn naar de overige vier tips, schrijf u dan gratis in en ontvang wekelijks de BreakoutTrader.

Ishares Oil & Gas Exploration ETF

De olieprijs is sinds het begin van het jaar gestegen en bevindt zich momenteel duidelijk in een uptrend. Dit roept natuurlijk de vraag op of al tijd is om in energieaandelen te investeren. De bovenstaande olie-ETF olie bevindt zich vlak voor een uitbraak en biedt op dit moment een zeer interessante instapmogelijkheid.

Advies: veel van de bekende olie- en energieaandelen hielden nauwelijks gelijke trend met de recente rally op Wall Street. De olieprijs ontwikkelt zich de laatste tijd veel stabieler. We hebben hier wellicht te maken met een sectorrotatie en we zien hier dan ook kansen voor de stieren. Waarschijnlijk zijn we hier aan het begin van een grote rally.

Grafiek Ishares OIL & GAS Exploration ETF

Setup: instappen op het huidige niveau is mogelijk en daarom zouden we de positie bestens openen. De stop gaat onder de laatste bodem. Mocht de rally doorzetten in de olieprijs, dan zou de ETF in de komende weken en maanden kunnen oplopen tot € 18,00.

Ishares OIL & GAS Exploration ETF - setup

Bent u het eens met deze strategie en wilt u graag deze trade volgen?

Volg trade in LYNX Basic

--- ---

--- (---%)
Mkt Cap
Vol
Hoogste dagkoers
Laagste dagkoers
---
---
---
---

Displaying the --- grafiek

Displaying today's chart