ETF van de week
Wekelijks stuurt LYNX haar klanten exclusief nieuwsbrieven met beleggingstips. Deze nieuwsbrieven zijn gebaseerd op technische of fundamentele analyse. Eén van de nieuwsbrieven is de BreakoutTrader nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief ontvangt men vijf interessante beleggingstips, waaronder een Nederlands aandeel, een Duits aandeel, twee Amerikaanse aandelen en de ETF van de week.

Door middel van technische analyse in de grafiek gaat de BreakoutTrader op zoek naar instapmomenten in zowel opwaartse als neerwaartse trends. Er kan dus zowel long (aankopen van de aandelen) als short (verkopen van de aandelen) worden gegaan in de aandelen.

In dit artikel geven we u alvast de ETF van de week cadeau. Mocht u benieuwd zijn naar de overige vier tips, schrijf u dan gratis in en ontvang wekelijks de BreakoutTrader.

iShares Oil & Gas Exploration ETF

Samen met de onlangs positieve Wall Street kon de olieprijs licht herstellen. Desalniettemin lijkt het minder rooskleurig over de ontwikkeling van zwart goud op de middellange tot langere termijn. Olievoorraden zijn de afgelopen weken ook terrein verloren en hebben zelfs een negatief gebied bereikt.

Uitleg: De neerwaartse beweging in de beschouwde olie ETF vond plaats in twee verkoopgolven met bijna dezelfde intensiteit. Als een andere uitverkoop volgt, kunnen de prijzen dalen tot maar liefst € 12,50. Dit opent een momenteel zeer aantrekkelijke short. De aandelen zijn aangekomen op het dalende gemiddelde van 50 dagen en vormden de afgelopen paar dagen een zogenaamde Evening Star.

is0d ETF van de week iShares Oil % Gas Exploration ETF - olie ETF

Setup: De eerste short signalen zouden al onder € 13,90 kunnen komen. We hebben de trigger voorlopig op € 13,85 gezet, rekening houdend met valutaschommelingen. Daaronder kunnen posities worden geopend. De stop wordt gewoon boven de bovenkant van vorige week geplaatst.

olie etf - iShares Oil & Gas Exploration ETF

Bent u het eens met deze strategie en wilt u graag deze olie ETF trade volgen?

Volg trade in LYNX Basic


--- ---

--- (---%)
Mkt Cap
Vol
Hoogste dagkoers
Laagste dagkoers
---
---
---
---

Displaying the --- grafiek

Displaying today's chart