Artikel laten voorlezen

Geschatte leestijd: 3 minutes

Via de LYNX Nieuwsbrievenservice houden wij onze klanten op de hoogte van het laatste beursnieuws. Ook bevatten deze e-mails exclusieve nieuwsbrieven van nationale en internationale experts.

De inhoud van deze nieuwsbrieven is gebaseerd op zowel technische als fundamentele analyse. U kunt zich aanmelden via de volgende link: LYNX Nieuwsbrievenservice.

Eén van de nieuwsbrieven is de BreakoutTrader. Deze uitgave wordt verzorgd door het Oostenrijkse www.ratgebergeld.at. Achim Mautz speurt samen met zijn team de markten af naar interessante koersgrafieken. Aan de hand van technische analyse deelt hij interessante trading set-ups voor aandelen en ETF’s.

In deze nieuwsbrief ontvangt u vijf interessante beleggingsideeën, waaronder een Nederlands aandeel, een Duits aandeel, twee Amerikaanse aandelen en de ETF van de week.

iShares Oil & Gas Exploration & Production UCITS ETF (IS0D)

De iShares Oil & Gas Exploration & Production ETF biedt beleggers de mogelijkheid om te beleggen in een breed scala aan wereldwijde bedrijven die profiteren van de exploratie en productie van olie en gas. De grotere posities van de ETF omvatten bedrijven als ConocoPhillips, Marathon Oil, Canadian Natural Resources en Diamondback Energy. De ETF is de afgelopen maanden teruggekomen, maar is nu bezig met een bodemproces.

Uitleg: Een dalende olieprijs verlaagt de winsten van bedrijven in de olie- en gassector. Met de stijgende olieprijzen nemen ook de vooruitzichten op verdere hoge winsten weer toe. Dit zou de hele sector weer een positief momentum moeten geven. Het openen van een long positie in deze Oil & Gas Exploration & Production ETF is een goede manier om te profiteren van een stijgende olieprijs.

Set-up: Een long trade zou kunnen worden geopend bij koersen boven € 23,50. Ons eerste koersdoel ligt vlak onder de € 26, waar we in oktober 2023 toppen zagen. De stoploss plaatsen we onder de low van vorige week op € 25,90.

De iShares Oil & Gas Exploration & Production ETF biedt beleggers de mogelijkheid om te beleggen in bedrijven die profiteren van de exploratie & productie van olie en gas.
iShares Oil & Gas Exploration & Production koers | iShares Oil & Gas Exploration & Production ETF
  • De auteur bezit geen posities in bovenstaande ETF.
  • De ETF van de week is geen individueel beleggingsadvies. Beleggen kent risico’s.
  • Download KID informatie.

LYNX Nieuwsbrieven: concrete beleggingsideeën en de LYNX Beursflash

Elke dinsdag versturen we de BreakoutTrader, een nieuwsbrief die u voorziet van vijf concrete beleggingsideeën op basis van technische analyse. In deze nieuwsbrief ontvangt u tevens de nieuwste LYNX Beursflash en het LYNX Masterclass programma. Daarnaast versturen we op zondag het LYNX Weekoverzicht, waarin u een terugblik op het belangrijkste beursnieuws en een korte vooruitblik op de komende week vindt.

LYNX Nieuwsbrieven in uw mailbox

Wilt u de LYNX Nieuwsbrieven graag in uw mailbox ontvangen? Meld u dan aan via het onderstaande formulier.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoe nuttig vond u het artikel?(Vereist)
Zeer onbehulpzaamZeer behulpzaam

--- ---

--- (---%)
Mkt Cap
Vol
Hoogste dagkoers
Laagste dagkoers
---
---
---
---

Displaying the --- grafiek

Displaying today's chart