Artikel laten voorlezen

Geschatte leestijd: 0 minutes

Via de LYNX Nieuwsbrievenservice houden wij onze klanten op de hoogte van het laatste beursnieuws. Ook bevatten deze e-mails exclusieve nieuwsbrieven van nationale en internationale experts.

De inhoud van deze nieuwsbrieven is gebaseerd op zowel technische als fundamentele analyse. U kunt zich aanmelden via de volgende link: LYNX Nieuwsbrievenservice.

Eén van de nieuwsbrieven is de BreakoutTrader. Deze uitgave wordt verzorgd door het Oostenrijkse www.ratgebergeld.at. Achim Mautz speurt samen met zijn team de markten af naar interessante koersgrafieken. Aan de hand van technische analyse deelt hij interessante trading set-ups voor aandelen en ETF’s.

In deze nieuwsbrief ontvangt u vijf interessante beleggingsideeën, waaronder een Nederlands aandeel, een Duits aandeel, twee Amerikaanse aandelen en de ETF van de week.

Xetra GOLD (4GLD)

Eeuwenlang hebben mensen goud gebruikt als een opslagplaats van waarde en ook als vluchthaven in tijdens van crisis. Beleggers proberen met het gele edelmetaal hun vermogen te beschermen tegen economische onrust en inflatie. Zelfs als andere beleggingen winstgevender zouden zijn, raden experts aan om een deel van uw vermogen in goud te beleggen om de volatiliteit van de portefeuille te verminderen. Na een zijwaartse fase in de afgelopen twee maanden, trekt de Xetra Gold ETC nu weer aan.

De centrale banken van de opkomende markten domineren momenteel de goudaankopen. Vooral de Bank of China, die haar goudreserves alleen al in de eerste drie kwartalen van 2023 met 155 ton verhoogde, volgens cijfers van de World Gold Council. De eerste negen maanden van 2023 suggereren dat het hoge cijfer van het voorgaande jaar is overtroffen. Om te profiteren van een verdere stijging van de goudprijs, kunt u beleggen in de Xetra Gold ETC.

Set-up: Een long positie in de ETC kon worden geopend na een technische uitbraak boven de € 61,10. Vervolgens kan men een stoploss plaatsen onder de EMA-20, om de positie te beschermen van grotere verliezen.

xetra gold etc chart | xetra gold etf | etf van de week
xetra gold etc chart | xetra gold etf
  • De auteur bezit geen posities in bovenstaande ETF.
  • De ETF van de week is geen individueel beleggingsadvies. Beleggen kent risico’s.
  • Download KID informatie.

LYNX Nieuwsbrieven: concrete beleggingsideeën en de LYNX Beursflash

Elke dinsdag versturen we de BreakoutTrader, een nieuwsbrief die u voorziet van vijf concrete beleggingsideeën op basis van technische analyse. In deze nieuwsbrief ontvangt u tevens de nieuwste LYNX Beursflash en het LYNX Masterclass programma. Daarnaast versturen we op zondag het LYNX Weekoverzicht, waarin u een terugblik op het belangrijkste beursnieuws en een korte vooruitblik op de komende week vindt.

LYNX Nieuwsbrieven in uw mailbox

Wilt u de LYNX Nieuwsbrieven graag in uw mailbox ontvangen? Meld u dan aan via het onderstaande formulier.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoe nuttig vond u het artikel?(Vereist)
Zeer onbehulpzaamZeer behulpzaam

--- ---

--- (---%)
Mkt Cap
Vol
Hoogste dagkoers
Laagste dagkoers
---
---
---
---

Displaying the --- grafiek

Displaying today's chart