LYNX wint Gouden Stier voor Broker van het Jaar

Door LYNX wint Gouden Stier voor Broker van het Jaar


Online broker LYNX heeft dinsdagavond voor de derde keer de Gouden Stier gewonnen en mag zich daardoor een jaar lang ‘broker van het jaar’ noemen. Tijdens een feestelijke gelegenheid in Het Koninklijk Intituut voor de Tropen nam Managing Director Ellen van Ginkel namens LYNX de prijs in ontvangst.

De jury prees LYNX tijdens het uitreiken van de trofee met name om de klantenservice die als best werd beoordeeld door beleggers. Er werd bewondering uitgesproken voor de consistentie in de dienstverlening tijdens de turbulente omstandigheden die zich het afgelopen jaar op de beleggingsmarkten voordeden.

Ellen van Ginkel is verheugd met de onderscheiding: “We zijn trots dat beleggers ons hebben genomineerd en dat een vakjury ons vervolgens heeft verkozen tot Broker van het Jaar. Vanuit ons hoofdkantoor in Amsterdam doen we er alles aan om dé broker te zijn voor beleggers die toe zijn aan de volgende stap. Het winnen van de Gouden Stier is een mooie bevestiging en een grote blijk van waardering.”

Welkomstactie
Om te vieren dat LYNX de IEX Gouden Stier voor ‘Broker van het jaar’ gewonnen heeft, verlengen wij onze welkomstactie. Open voor 15 april 2022 een rekening via LYNX en ontvang tot € 500 transactiekosten terug. Voor meer informatie, bekijk de voorwaarden.

Over LYNX
Sinds de oprichting in 2006 in Amsterdam, is LYNX uitgegroeid tot een pan-Europese broker met ruim 300 medewerkers en kantoren in Amsterdam, Weert, Gent, Berlijn en Praag. LYNX bedient meer dan 60.000 klanten, verspreid over Nederland, Finland, België, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Tsjechië, Slowakije en Polen. Via LYNX kunnen beleggers handelen in aandelen, opties, forex, futures en soortgelijke beursgenoteerde effecten en derivaten op 135 beurzen in 33 landen.

Over de Gouden Stier
De Gouden Stier wordt sinds 2007 jaarlijks door een onafhankelijke vakjury uitgereikt aan brokers, vermogensbeheerders en andere financiële instellingen voor hun bijzondere prestaties. De Gouden Stier is een initiatief van IEX Media, een cross-mediaal beleggingsplatform met een maandelijks bereik van 2,5 miljoen particuliere beleggers in Nederland en België.

Noot voor de redactie
Voor meer informatie of interviewaanvragen kunt u contact opnemen met Suleyman van Landewijk (Head of Corporate Communications) via pers@lynx.nl of 06 40 42 65 69