Dit zijn de sprekers van het LYNX Beleggersdebat 2021

Door LYNX Research


Artikel laten voorlezen

Bent u altijd op zoek naar nieuwe beleggingsideeën en benieuwd naar de visie van ervaren beleggingsexperts voor het komende beursjaar?

Markeer dan woensdag 17 februari 2021 vanaf 20:00 uur in uw agenda. Deze avond presenteert LYNX voor het tiende jaar op rij het LYNX Beleggersdebat.

Tijdens deze jubileumeditie zullen de grootste winnaars van het afgelopen decennium met elkaar in debat gaan over uitdagende stellingen. De vier beleggingsexpert delen tevens weer hun favoriete aandelen voor het jaar 2021, live vanuit het Bimhuis in Amsterdam.

lynx-debat2021-header-large

De experts van het LYNX Beleggersdebat 2021

Nico Inberg

Op het moment is Nico werkzaam bij De Aandeelhouder. Hier informeert hij hij beleggers dagelijks over alles wat er gebeurt op de financiële markten. Voorheen was Nico werkzaam bij IEX en was hij partner bij handelshuizen Optiver en Cebulon. Met ruim 20 jaar ervaring op zak, heeft Nico een evenwichtige kijk op de financiële markten gecreëerd. Hij laat zich niet snel gek maken door paniekzaaierij in de media.

De beste aandelen tips voor 2021 | Nico Inberg

Nico won het LYNX Beleggersdebat maar liefst twee keer. Zal Nico dit jaar weer zijn slag slaan?

Willem Middelkoop

De afgelopen decennia heeft Willem zich ontpopt tot een ware grondstoffengoeroe. Willem is tevens de oprichter van Commodity Discovery Fund. Daarnaast is Willem een graag geziene expert bij verschillende televisieprogramma’s van RTL Z en hij is regelmatig te gast bij de LYNX Masterclass. Tot slot heeft Willem meerdere beleggingsboeken geschreven.

De beste aandelen tips voor 2021 | Willem Middelkoop

Willem is een ervaren debater; hij nam al meerdere keer deel aan het LYNX Beleggersdebat en gaf al drie keer de beste tips. Zal hij dit jaar de kijkers weer kunnen overtuigen met zijn gouden tips?

Karel Mercx

Karel Mercx werkt sinds september 2015 als beleggingsspecialist bij Beleggers Belangen. Karel is zijn beleggerscarrière ook bij Beleggers Belangen begonnen. Hij werkte hier tussen 2007 en 2013 als redacteur. In de twee jaar daarna heeft Karel als beleggingsspecialist bij LYNX gewerkt. Hij is regelmatig gastspreker op verschillende beleggingsevenementen. In 2013 won hij het LYNX Beleggersdebat en in 2014 werd hij de Beurstwitteraar van het jaar.

De beste aandelen tips voor 2021 | Karel Mercx

Zal Karel dit jaar als winnaar worden uitgeroepen?

Schrijf u gratis in en ontvang de 12 tips achteraf

Wanneer u zich gratis inschrijft voor het LYNX Beleggersdebat ontvangt u op woensdag 17 februari een e-mail met een exclusieve link naar het debat. Achteraf ontvangt u van ons nogmaals een e-mail met daarin de 12 beleggingstips van de experts.

Mis deze gratis beleggingstips niet en ga het nieuwe beleggingsjaar goed tegemoet.