Artikelen

Artikelen overzicht

TA: ‘Angst om de boot te missen?’

De afgelopen weken is het sentiment in de markten weer dusdanig opgeknapt dat er sprake lijkt van een FOMO-gevoel. Breken de beursindices opwaarts uit?

Lees verder

Average True Range Indicator uitleg | Technische analyse

De Average True Range Indicator is een technische indicator die helpt bij het nemen van beleggingsbeslissingen. In dit artikel wordt de indicator uitgelegd.

Lees verder

Draghi vuurt ‘bazooka’ af & adviseurs Trump bekijken mogelijkheden voor ‘interim-deal’ met China

Beleggers reageerden vrij enthousiast op het stimuleringspakket van Mario Draghi. Ondertussen gloort er ook hoop aan de horizon in het handelsconflict tussen de VS en China.

Lees verder

TA: ‘EUR/USD zoekt houvast’

De ECB voldoet aan de verwachtingen in de markt. De markt krijgt een renteverlaging en een hervatting van een opkoopprogramma. Wat gaat EUR/USD doen?

Lees verder

Technische analyse DAX | DAX-index bereikt weerstandsgebied

De DAX-index heeft een belangrijke weerstandszone rond de 12.400 punten bereikt. Beleggers moeten rekening houden met een mogelijke lagere top in dit gebied.

Lees verder

Vuurwerk verwacht bij laatste beleidsvergadering van Mario Draghi

Beleggers reageren enthousiast op het uitstel van de importheffingen. Vandaag zijn alle ogen gericht op de ECB dat mogelijk met een groot pakket aan stimuleringsmaatregelen komt.

Lees verder

TA: ‘Succesvol geteste steunlijnen’

In deze onzekere tijden waarin verslechterend economisch nieuws zorgt voor een wankele situatie zijn de steunlijnen een waardevol technisch hulpmiddel.

Lees verder

MultiCharts: automatisch handelen via API in het LYNX Handelsplatform

Heeft u er ooit over nagedacht om uw eigen beleggingsstrategie te automatiseren? In dit artikel leest u hoe u dit met Multicharts kunt doen.

Lees verder

ETF van de week: iShares Gold Producers ETF

Samen met de opleving in de edelmetaalsector, en vooral het goud natuurlijk, konden ook de aandelen in deze sector aanzienlijk profiteren van deze trend.

Lees verder

Beursgang Prosus en China wil negatieve impact handelsoorlog verminderen

Het Damrak maakt zich op voor de beursgang van Prosus en China wil negatieve impact handelsoorlog verminderen en zet de eerste stap in onderhandelingen

Lees verder