Artikelen

Artikelen overzicht

TA: ‘Uitbraak Galapagos levert doorbraak!’

Alle aandacht voor de megadeal die Galapagos heeft gesloten met het Amerikaanse Gilead Sciences. Betekent dit een aanloop naar een veel grotere doorbraak?

Lees verder

Aandeel Galapagos knalt omhoog na deal met Gilead

Koers aandeel Galapagos schiet omhoog, nadat het bedrijf bekendmaakt de samenwerking met Gilead uit te breiden. Galapagos krijgt onder meer $ 3,95 miljard.

Lees verder

Gilead investeert in Galapagos & tegenvallende groei China

De investering van Gilead in Galapagos versterkt de samenwerking en biedt mogelijkheden tot groei. De groei in China valt tegen, maar de beurzen staan hoger.

Lees verder

TA: ‘Uitgebroken Amerikaantjes’

Niet alle aandelen op Wall Street weten de weg naar boven te vinden. Het maken van selectieve keuzes is belangrijk voor winst. Vandaag noemen we er twee.

Lees verder

NinjaTrader: Automatisch handelen via API in het LYNX Handelsplatform

Heeft u er ooit over nagedacht om uw eigen beleggingsstrategie te automatiseren? In dit artikel leest u hoe u dit met NinjaTrader kunt doen.

Lees verder

Dow door 27.000 punten & AEX voorbeurs hoger

De Dow Jones Industrial Average is door de 27.000 punten gebroken. Dit is de derde index uit de VS die uitbreekt en mogelijk kan de AEX index volgen.

Lees verder

TA: ‘Dubbele muur van zorgen?’

De uitspraak bij het passeren van weerstanden in Wall Street luidt: “A Bull Market climbs a Wall of Worry”. Geldt dit gezegde nu ook van de S&P 500 index?

Lees verder

Aandeel Microsoft: Is het meest waardevolle bedrijf ter wereld te duur?

De koers van het aandeel Microsoft is hard gestegen en het bedrijf is nu het meest waardevolle ter wereld. Toch is het aandeel Microsoft niet perse te duur.

Lees verder

Fed stuwt indices tot nieuwe hoogtes & olie +4%

De uitspraken van Powell duwen de beurzen omhoog. De NASDAQ breekt uit en vandaag staat de AEX voorbeurs hoger. Olie sloot +4% na lagere voorraden.

Lees verder

TA: ‘Deutsche Bank test beleggersvertrouwen’

Eergisteren werd aandacht gevraagd voor de stijging van het aandeel Deutsche Bank. Is de terugval nadien in technische zin een ‘motie van wantrouwen’?

Lees verder