Artikelen

Artikelen overzicht

TA: ‘Een update van short signalen’

Vandaag werd het Damrak opnieuw opgeschrikt door negatief bedrijfsnieuws afkomstig van Kiadis Pharma. Was de koersdaling (-34%) technisch te voorzien?

Lees verder

Beursgang Saudi Aramco: grootste oliebedrijf ter wereld krijgt beursnotering

De beursgang van het aandeel Saudi Aramco komt er nu echt aan. Het moet de grootste IPO aller tijden worden. Waarom gaat dit staatsbedrijf naar de beurs?

Lees verder

Kiadis Pharma stopt met ontwikkeling ATIR101

Het aandeel Kiadis Pharma zakt ver weg. Het bedrijf stopt met de ontwikkeling van ATIR101, een medicijn voor stamceltransplantaties bij leukemie.

Lees verder

Trump dreigt tarieven substantieel te verhogen bij niet bereiken handelsovereenkomst

Trump dreigt tarieven substantieel te verhogen wanneer er geen voorlopige handelsovereenkomst bereikt wordt met China. Tyson Foods hoger na kwartaalcijfers.

Lees verder

TA: ‘IMCD opmerkelijk positief’

Aandelenbeleggers lezen vandaag negatieve berichtgeving over IMCD. De technische analyse is daarentegen vandaag voor IMCD ‘opmerkelijk positief’

Lees verder

De beste Russische aandelen van dit moment

Russische aandelen zijn goedkoop. De minpunten verbergen het potentieel. In dit artikel bespreek ik de 5 beste aandelen uit Rusland en de voor- als nadelen.

Lees verder

Alibaba breekt verkooprecords & Boeing geeft update over 737-MAX

Alibaba heeft verkooprecords gebroken op Single's Day. Boeing is optimistisch en verwacht de 737-MAX in januari weer in het luchtruim te zien vliegen.

Lees verder

TA: ‘Land van rijzende rendementen’

De afgelopen week was er veel aandacht voor de stijgende beursindices wereldwijd. Waarom voorzag niemand de fraaie koerswinsten in de Japanse aandelenmarkt?

Lees verder

Technische analyse AEX – Amsterdamse beurs op weg naar 609 punten

De AEX-index is boven de weerstand op 586 punten gebroken. Het volgende koersdoel voor de Nederlandse beurs ligt op 609 punten.

Lees verder

De 13 populairste technische indicatoren: TA – deel 5

Om u inzicht te geven in welke technische indicatoren belangrijk zijn voor beleggers, hebben we de 13 populairste indicatoren op een rijtje gezet.

Lees verder