Artikelen

Artikelen overzicht

Hoeveel storingen heeft uw broker?

Storingen bij uw broker kunnen ernstige gevolgen hebben. Een blik op de stabiliteit en betrouwbaarheid van het handelsplatform van uw broker.

Lees verder

Groene futures na dieprode coronadip

Gisteren doken de aandelenmarkten met meerdere procenten omlaag vanwege het coronavirus. Vandaag wijzen de futures op wat herstel van de aandelenmarkten.

Lees verder

Opties op Amerikaanse indices, Futures & ETF’s

Amerikaanse indexopties zijn verhandelbaar op de traditionele indices, afgeleide ETF’s & futures. De futures opties bieden de laagste kosten voor de optiebelegger.

Lees verder

TA: ‘VIX virus naar 35?’

Het covid-19 virus komt dichterbij. Het coronavirus is niet langer een ver van mijn ziekenhuisbed verhaal. Beleggers haasten zich nu richting veiliger havens.

Lees verder

Technische analyse AEX – AEX-index valt terug naar belangrijke steunzone

De AEX-index valt hard terug door het coronavirus. Rond dit niveau ligt echter veel steun en deze terugval kan mogelijk juist nieuwe kansen bieden.

Lees verder

Aandelen die profiteren van coronavirus | Beleggers vluchten naar goud & obligaties

De paniek rondom het coronavirus slaat toe. De aandelenmarkten zakken in elkaar terwijl goud en obligaties oplopen. Welke corona aandelen profiteren?

Lees verder

Koers aandeel PostNL onderuit, dividend geschrapt

De koers van het aandeel PostNL zakt weg na de jaarresultaten. Het dividend wordt geschrapt. Analisten hebben nog hoge koersdoelen.

Lees verder

Goudprijs verwachting 2020 – Waar gaat de goudprijs heen?

De goudprijs heeft een belangrijke uitbraak laten zien. De goudprijs verwachting is dat de uitbraak ruimte heeft vrijgemaakt voor een duurzame stijging.

Lees verder

De correctie zet door & resultaten PostNL en Berkshire Hathaway

De AEX-index is bezig aan een correctie. Voorbeurs staat de AEX-index 2% in het rood. Ook bekijkt Wubbe de jaarresultaten van PostNL en Berkshire Hathaway.

Lees verder

TA: ‘Twee hoofdschouderpatronen’

De meest bekende technische koersformatie is het zgn. ‘hoofdschouderpatroon’. Dit patroon komt zowel voor als continuatiepatroon als trendomkeerpatroon.

Lees verder