Artikelen

Artikelen overzicht

TA: ‘Speculeren op draaipunten’

Laag kopen en hoog verkopen betekent in de technische analyse gericht kijken naar steun- en weerstandniveaus en koerspatronen. PostNL en Starbucks naderen nu mogelijke draaipunten.

Lees verder

Onderliggende waarde – Betekenis en definities

Onderliggende waarde | Betekenis onderliggende waarde? De basis waarvan afgeleide producten zoals derivaten, opties en futures zijn gebaseerd.

Lees verder

Wall Street wacht op nieuwe impulsen & olieprijs blijft volatiel

De beurzen komen de afgelopen dagen niet ver van hun plek. De goudprijs laat wel bewegingen zien en ook de olieprijs blijft volatiel.

Lees verder

TA: ‘L’Oréal verzorgt haar aandeelhouders’

De L’Oréal Groep is bekend van de verzorgingsproducten op het gebied van o.a. make-up en parfums. Zelfs de aandelenbezitters L’Oréal worden goed verzorgd.

Lees verder

Aandeel TomTom: Nieuwe focus na superdividend biedt mogelijk kansen

Het aandeel TomTom keerde een superdividend uit na de verkoop van Telematics. Wat zijn nu de kansen en gevaren voor de koers van aandelen Tomtom?

Lees verder

Aandeel AMG kan profiteren van toenemende vraag naar lithium en vanadium

De koers van het aandeel AMG is flink gedaald. In dit artikel bespreek ik waar de kansen liggen voor het metaalbedrijf vanwege de toenemende vraag naar elektrische auto's.

Lees verder

Inflatie VS valt tegen en onrust in Hong Kong houdt aan

De inflatie in de VS viel onverwachts tegen waardoor een renteverlaging steeds waarschijnlijker wordt. In Hong Kong lijkt de situatie uit de hand te lopen.

Lees verder

TA: ‘SAP toont een bullish vlagpatroon’

Vandaag kijken we naar het aandeel SAP. De afgelopen 18 maanden was dit een van de koplopers op de Xetra Dax en dit kan langer zo blijven.

Lees verder

Aandeel Mattel: Koers Mattel onder druk door slechte resultaten

In dit artikel bespreekt analist Wubbe Bos hoe u als beleggers kunt inspelen op een daling van het aandeel Mattel met gebruik van opties.

Lees verder

De 5 beste dividend ETF’s – de voordelen, nadelen, kansen en risico’s van de dividend ETF

In dit artikel bespreekt Wubbe Bos de beste dividend ETF's. Waar moet u op letten bij het uitzoeken en kopen van dividend ETF's?

Lees verder