Nico Inberg: “Calloptie aandeel AGFA-Gevaert”

Tijdens de optieronde van het LYNX Beleggersdebat tipt Nico Inberg een call op het aandeel AGFA-Gevaert.

Het grafische bedrijf gaat zijn IT-tak verkopen en de opbrengst wordt geschat op €1 miljard. Nico heeft een theoretische waarde van € 5,70 per aandeel berekend. De koers is momenteel € 3,32 en Nico ziet dan ook een winstpotentie van 72%. Via een CALL optie denkt hij zelfs 500% rendement te behalen. Zijn tip is dan ook om een CALL € 3,40 te kopen voor juni.

In de Masterclass van 7 februari gaat Nico Inberg dieper in op zijn 3 tips van het LYNX Beleggersdebat. Schrijf via de onderstaande button in.

Nico Inberg

Nico Inberg

Beleggingsexpert DeAandeelHouder.nl

Gerelateerde artikelen

Contact icon Bel gratis naar
0800 2030
Contact icon E-mail naar
info@lynx.nl
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker
  Wekelijks gratis 5 beleggingsideeën ontvangen? Schrijf u in!
LYNX Weekoverzicht & 5 beleggingstips

Ik geef toestemming aan LYNX B.V. (“LYNX”) om mij wekelijks het LYNX weekoverzicht op zondag en 5 beleggingsideeën op dinsdag toe te sturen en te benaderen (per e-mail) over de mogelijkheid om een beleggingsrekening te openen via LYNX door het bovenstaande formulier te versturen. LYNX kan dan bijvoorbeeld extra informatie geven over haar diensten, evenementen of een interessante aanbieding doen.
  Ontvang wekelijks 5 belegigngsideeën

Let op: Uw toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens is niet vereist voor het openen van een rekening via LYNX. U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door (onder meer) een e-mail te sturen naar marketing@lynx.nl. LYNX deelt uw gegevens niet met commerciële partners. Klik hier voor meer informatie over hoe LYNX omgaat met uw persoonsgegevens.

×