AEX zet herstel voort, Netflix stelt teleur


De Amerikaanse beurzen zijn inmiddels ruim 12% gestegen vanaf het dieptepunt op 2e kerstdag. Beleggers lijken zich vrij weinig aan te trekken van de shutdown en trekken zich op aan positieve berichtgevingen over een mogelijke handelsdeal tussen de VS en China.

>Ook de kwartaalcijfers van de Amerikaanse grootbanken werden goed ontvangen. De reactie op de cijfers van Netflix was iets minder positief maar de markten in de VS lijken zich daar weinig van aan te trekken. Het aandeel van de streamingdienst was tenslotte al ruim 50% gestegen in de afgelopen 3 weken. Voor een uitgebreide analyse van Netflix kijkt u in het LYNX Kennisportaal: Netflix presenteert kwartaalcijfers Q4: groei neemt af.

In deze video bespreken Justin Blekemolen en Wubbe Bos tevens het aandeel Crocs, bekend van de unieke lichtgewicht plastic schoenen die op een krokodil lijken. Het aandeel is het afgelopen jaar met ruim 100% gestegen maar nadert inmiddels een belangrijke weerstand. In het LYNX Ideeëncentrum heeft het beleggingsteam overigens een idee gedeeld om in te spelen op een correctie van het aandeel.

Beleggingsspecialist LYNX

Wubbe Bos is beleggingsspecialist bij LYNX. Naast het schrijven van artikelen over aandelen en het laatste beursnieuws, is hij betrokken bij het LYNX Educatieprogramma. Zijn artikelen zijn te volgen via het LYNX Kennisportaal en Twitter. Tevens schrijft Wubbe artikelen voor Beleggers Belangen en SeekingAlpha.

Meer:

Gerelateerde artikelen

Contact icon Bel gratis naar
0800 2030
Contact icon E-mail naar
info@lynx.nl
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker