Apple trekt Nasdaq uit het slop terwijl China verder wegzakt


Apple ging nabeurs ruim 3% omhoog geholpen door sterke kwartaalresultaten. De oorzaak voor de hogere omzet en winsten was onder andere de hogere prijs voor de iPhone X. De Nasdaq profiteert hiervan en hersteld zo van de harde klappen die het de afgelopen dagen moest verwerken.

De Chinese beurs staat er ondanks de verzoenende woorden van Trump niet goed bij. Dit heeft alles te maken met de zorgen over de economie. Zo staat de koperprijs namelijk wederom fors lager. De Europese beurzen zijn vandaag vlak, maar er komen nog genoeg kwartaalcijfers om daar weer beweging in te krijgen. Zo komt vanavond Tesla met cijfers en zien we morgen onder andere de cijfers van BMW, Siemens en ING.

Bekijk hier het overzicht met de kwartaalcijfers.

Tom Straver

Tom Straver

Manager Professional Services

Tom Straver is manager van LYNX Professional Services, waardoor hij in nauw contact staat met Nederlandse vermogensbeheerders en hedgefunds. Tom is tevens het aanspreekpunt voor partnerships en business development. Naast deze werkzaamheden, schrijft hij ook artikelen en geeft hij regelmatig seminars en masterclasses die deel uitmaken van het educatieprogramma van LYNX.an LYNX.

Contact icon Bel gratis naar
0800 2030
Contact icon E-mail naar
info@lynx.nl
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker