Beleggen in Rusland


De Russische aandelenmarkt was slecht toegankelijk en nog nauwelijks ontdekt. LYNX maakt het nu als eerste Nederlandse broker mogelijk in Rusland te beleggen. Russische aandelen zijn goedkoop vergeleken met concurrenten. Het goed en eerlijk leiden van deze bedrijven, en met name het toezicht daarop, blijft een probleem. In deze video geven wij drie voorbeelden die aantrekkelijk geprijsd zijn en een mooi dividend uitkeren.

Bekijk ook het uitgebreide artikel over de beste Russische aandelen van dit moment.

Beleggingsspecialist LYNX

Justin Blekemolen is beleggingsspecialist bij LYNX Beleggen. Hij schrijft columns over actuele onderwerpen op de beurs en bespreekt dagelijks het laatste beursnieuws in de LYNX Morning Call. Zijn columns zijn te volgen via het LYNX Kennisportaal en zijn persoonlijke Twitter.  In het verleden is Justin meerdere jaren actief geweest als technisch analist bij IEX en de Tostrams Groep.

Beleggingsspecialist LYNX

Wubbe Bos is beleggingsspecialist bij LYNX. Naast het schrijven van artikelen over aandelen en het laatste beursnieuws, is hij betrokken bij het LYNX Educatieprogramma. Zijn artikelen zijn te volgen via het LYNX Kennisportaal en Twitter. Tevens schrijft Wubbe artikelen voor Beleggers Belangen en SeekingAlpha.

Gerelateerde artikelen

Contact icon Bel gratis naar
0800 2030
Contact icon E-mail naar
info@lynx.nl
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker