ETF van de week: iShares China Large Cap

Wekelijks stuurt LYNX haar klanten exclusief nieuwsbrieven met beleggingstips. Deze nieuwsbrieven zijn gebaseerd op technische of fundamentele analyse. Eén van de nieuwsbrieven is de BreakoutTrader nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief ontvangt men vijf interessante beleggingstips, waaronder een Nederlands aandeel, een Duits aandeel, twee Amerikaanse aandelen en de ETF van de week.

Door middel van technische analyse in de grafiek gaat de BreakoutTrader op zoek naar instapmomenten in zowel opwaartse als neerwaartse trends. Er kan dus zowel long (aankopen van de aandelen) als short (verkopen van de aandelen) worden gegaan in de aandelen.

In dit artikel geven we u alvast de ETF van de week cadeau. Mocht u benieuwd zijn naar de overige vier tips, schrijf u dan gratis in en ontvang wekelijks de BreakoutTrader.

iShares China Large Cap (FXC)

Lange tijd was het onduidelijk in hoeverre het handelsconflict tussen China en de VS de wereldwijde aandelenmarkten zou beïnvloeden. De recente positieve discussies en nieuws hebben het vertrouwen van beleggers in de internationale beurzen aanzienlijk aangewakkerd. De ETF die actief is in de Chinese Large Cap-sector is er ook in geslaagd de consolidatie van de afgelopen maanden te verlaten.

Uitleg: Het werkelijke koopsignaal werd aan het begin van de week gegeven. Toch zien we hier nog steeds goede instapmogelijkheden, vooral omdat het opwaartse potentieel zeer aantrekkelijk is. Natuurlijk willen we niet achter de markt aanrennen en zullen we geduldig wachten op een kleine terugval.

Setup iShares China Large Cap

Setup: Een limiet op circa € 107,00 achten wij interessant voor de komende dagen. Met een stoploss op € 103 kan de trade worden beschermd met een risico van ongeveer 4 procent. De pieken van april 2019 vormen het eerste koersdoel.

Bent u het eens met deze strategie en wilt u graag deze iShares China Large Cap volgen?

newsletter-image-3dnewsletter-breakouttrader-8bit

Gerelateerde artikelen

Contact icon Bel gratis naar
0800 2030
Contact icon E-mail naar
info@lynx.nl
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker