ETF van de week: iShares MSCI Taiwan ETF (ITWN)

Wekelijks stuurt LYNX haar klanten exclusief nieuwsbrieven van internationale experts. Deze nieuwsbrieven zijn gebaseerd op technische of fundamentele analyse. Eén van de nieuwsbrieven is de BreakoutTrader nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief ontvangt men vijf interessante beleggingstips, waaronder een Nederlands aandeel, een Duits aandeel, twee Amerikaanse aandelen en de ETF van de week.

Door middel van technische analyse in de grafiek gaat de BreakoutTrader op zoek naar instapmomenten in zowel opwaartse als neerwaartse trends. Er kan dus zowel long (aankopen van de aandelen) als short (verkopen van de aandelen) worden gegaan in de aandelen.

In dit artikel geven we u alvast de ETF van de week cadeau. Mocht u benieuwd zijn naar de overige vier tips, schrijf u dan gratis in en ontvang wekelijks de BreakoutTrader.

iShares MSCI Taiwan ETF (ITWN)

Net als veel andere wereldwijde beurzen, zette de corona-pandemie in maart ook de Taiwanese aandelenmarkt onder druk. De index is sindsdien echter aanzienlijk hersteld en bevindt zich nu in een belangrijk weerstandsgebied van € 44. Dit was de steun van december en januari van dit jaar.

Uitleg: De stieren hebben een hele goede kans om de zaken eindelijk om te draaien. Bij een uitbraak boven het weerstandsniveau zou de lucht weer helder zijn in de richting van de vorige jaarlijkse high. Aan de andere kant mogen de dieptepunten van de laatste handelsdagen natuurlijk niet meer naar beneden worden geschonden. De trend is alweer terug in een positieve algehele situatie.

Setup: We zouden het koopsignaal alleen activeren boven de € 44,50 om zelfs geen valse signalen toe te staan. De stop kan dan onder het dieptepunt van de gemarkeerde formatie worden geplaatst. Dit geeft ons een extreem laag risico. De kans omhoog is twee keer zo groot.

iShares MSCI Taiwan ETF trade volgen

Bent u het eens met deze strategie en wilt u graag deze iShares MSCI Taiwan ETF (ITWN) volgen?

newsletter-image-3dnewsletter-breakouttrader-8bit

Gerelateerde artikelen

Contact icon Bel gratis naar
0800 2030
Contact icon E-mail naar
info@lynx.nl
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker