ETF van de week: iShares S&P Banks ETF (IUS2)

Wekelijks stuurt LYNX haar klanten exclusief nieuwsbrieven van internationale experts. Deze nieuwsbrieven zijn gebaseerd op technische of fundamentele analyse. Eén van de nieuwsbrieven is de BreakoutTrader nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief ontvangt men vijf interessante beleggingstips, waaronder een Nederlands aandeel, een Duits aandeel, twee Amerikaanse aandelen en de ETF van de week.

Door middel van technische analyse in de grafiek gaat de BreakoutTrader op zoek naar instapmomenten in zowel opwaartse als neerwaartse trends. Er kan dus zowel long (aankopen van de aandelen) als short (verkopen van de aandelen) worden gegaan in de aandelen.

In dit artikel geven we u alvast de ETF van de week cadeau. Mocht u benieuwd zijn naar de overige vier tips, schrijf u dan gratis in en ontvang wekelijks de BreakoutTrader.

iShares Healthcare Innovation ETF (HEAL)

Het wereldwijde banklandschap blijft tekenen van zwakte vertonen. De angst voor een tweede vastgoedcrisis in de VS kan niet worden weggenomen. Aan de andere kant wordt de markt letterlijk overspoeld met geld. Technisch gezien zien we kansen voor herstel.

Uitleg: De hogere bodems en de recentelijk gevormde hogere toppen geven op de middellange termijn aan dat de reis waarschijnlijk weer naar het noorden zal gaan. In de komende weken zou een terugkeer naar de hoogtepunten van juni in het verschiet kunnen liggen. Daarna zou zelfs een stijging naar de hoogtepunten van het begin van het jaar mogelijk zijn.

Setup: Het opwaartse potentieel is met ruim +20% prima. Aan de andere kunnen we een stop vrij dichtbij instellen onder het laatste dieptepunt, waardoor de set-up een uitstekende risk/reward ratio krijgt. De koersbewegingen van de grote spelers als Goldman Sachs of Bank of America zijn belangrijk voor het verdere verloop van deze ETF.

Trading setup iShares S&P Banks ETF - ETF van de Week

Bent u het eens met deze strategie en wilt u graag deze iShares S&P Banks ETF (IUS2) volgen?

newsletter-image-3dnewsletter-breakouttrader-8bit

Gerelateerde artikelen

Contact icon Bel gratis naar
0800 2030
Contact icon E-mail naar
info@lynx.nl
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker