ETF van de week: WT Physical Palladium ETF (VZLB)

Wekelijks stuurt LYNX haar klanten exclusief nieuwsbrieven van internationale experts. Deze nieuwsbrieven zijn gebaseerd op technische of fundamentele analyse. Eén van de nieuwsbrieven is de BreakoutTrader nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief ontvangt men vijf interessante beleggingstips, waaronder een Nederlands aandeel, een Duits aandeel, twee Amerikaanse aandelen en de ETF van de week.

Door middel van technische analyse in de grafiek gaat de BreakoutTrader op zoek naar instapmomenten in zowel opwaartse als neerwaartse trends. Er kan dus zowel long (aankopen van de aandelen) als short (verkopen van de aandelen) worden gegaan in de aandelen.

In dit artikel geven we u alvast de ETF van de week cadeau. Mocht u benieuwd zijn naar de overige vier tips, schrijf u dan gratis in en ontvang wekelijks de BreakoutTrader.

WT Physical Palladium ETF (VZLB)

Na een V-vormig herstel van het edelmetaal in maart leek er op korte termijn een zeer interessante koopmogelijkheid, maar het bleek een vals signaal te zijn. Intussen is de prijs van de grondstof weer gekalmeerd. De extreme kalmte van de laatste dagen geeft aan dat er binnenkort een gewelddadige beweging zou kunnen ontstaan.

Uitleg: Sinds april vormt zich hier een dalende driehoek, die nu de laatste fase ingaat. Een doorbraak onder de steun op 150 EUR zou een technische verzwakking opleveren. Als de grondstof echter doorbreekt aan de bovenkant, zou er veel potentieel vrijkomen.

Setup: Voor een solide koopsignaal zouden we graag een slotkoers boven de 163.50 EUR willen zien. Daarna zou een rally kunnen ontstaan richting de highs van de afgelopen weken. We zouden de stoploss onder het laagste punt van vorige week plaatsen.

WT Physical Palladium ETF (VZLB) trade volgen

Bent u het eens met deze strategie en wilt u graag deze WT Physical Palladium ETF (VZLB) volgen?

newsletter-image-3dnewsletter-breakouttrader-8bit

Gerelateerde artikelen

Contact icon Bel gratis naar
0800 2030
Contact icon E-mail naar
info@lynx.nl
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker
  Ontvang gratis het eBook "Succesvol beleggen met opties".
Optieboek

Schrijf u in voor onze wekelijks nieuwsbrief en ontvang gratis het eBook "Succesvol beleggen met opties".
Ik geef toestemming aan LYNX B.V. (“LYNX”) om mij wekelijks het LYNX weekoverzicht op zondag en 5 beleggingsideeën op dinsdag toe te sturen en te benaderen (per e-mail) over de mogelijkheid om een beleggingsrekening te openen via LYNX door het bovenstaande formulier te versturen. LYNX kan dan bijvoorbeeld extra informatie geven over haar diensten, evenementen of een interessante aanbieding doen.
  Ontvang het eBook

Let op: Uw toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens is niet vereist voor het openen van een rekening via LYNX. U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door (onder meer) een e-mail te sturen naar marketing@lynx.nl. LYNX deelt uw gegevens niet met commerciële partners. Klik hier voor meer informatie over hoe LYNX omgaat met uw persoonsgegevens.

×