ETF van de week: WT Physical Silver ETF (VZLC)

Wekelijks stuurt LYNX haar klanten exclusief nieuwsbrieven van internationale experts. Deze nieuwsbrieven zijn gebaseerd op technische of fundamentele analyse. Eén van de nieuwsbrieven is de BreakoutTrader nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief ontvangt men vijf interessante beleggingstips, waaronder een Nederlands aandeel, een Duits aandeel, twee Amerikaanse aandelen en de ETF van de week.

Door middel van technische analyse in de grafiek gaat de BreakoutTrader op zoek naar instapmomenten in zowel opwaartse als neerwaartse trends. Er kan dus zowel long (aankopen van de aandelen) als short (verkopen van de aandelen) worden gegaan in de aandelen.

In dit artikel geven we u alvast de ETF van de week cadeau. Mocht u benieuwd zijn naar de overige vier tips, schrijf u dan gratis in en ontvang wekelijks de BreakoutTrader.

WT Physical Silver ETF (VZLC)

De edele metalen goud en zilver staan de laatste maanden wat onder druk. De reeks van lagere toppen en bodems in de grafiek kan nauwelijks over het hoofd worden gezien. Beide grondstoffen bevinden zich dus nog steeds in een duidelijke neerwaartse trend op middellange termijn. Zilver lijkt zichzelf iets beter stand te houden en toont daarmee ten minste een lichte relatieve sterkte.

Uitleg: De neerwaartse trendlijn is echter ook daar ook duidelijk zichtbaar. Dit zou moeten worden doorbroken om de bulls weer wakker te schudden. Zolang dit niet het geval is, moeten we geduldig afwachten. Doorslaggevend voor een mogelijke trendbreuk is of het recente dieptepunt van vorige week kan worden vastgehouden.

Setup: Een slotstand onder de EUR 18 zou de opzet die we hier voor ogen hebben tijdelijk tenietdoen. Het zou interessanter zijn als de ETF deze bodem kan vasthouden en van hieruit de uitbraak begint. Zo niet, dan zullen we begin 2021 zeker nog eens naar de opstelling kijken, want seizoensmatig is dit eigenlijk een goed moment om goud en zilver te kopen. Een uitbraak boven de 19,30 geeft ons een koopsignaal.

WT Physical Silver ETF (VZLC) trade volgen

Bent u het eens met deze strategie en wilt u graag deze WT Physical Silver ETF (VZLC) volgen?

newsletter-image-3dnewsletter-breakouttrader-8bit

Gerelateerde artikelen

Contact icon Bel gratis naar
0800 2030
Contact icon E-mail naar
info@lynx.nl
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker
  Wekelijks gratis 5 beleggingsideeën ontvangen? Schrijf u in!
LYNX Weekoverzicht & 5 beleggingstips

Ik geef toestemming aan LYNX B.V. (“LYNX”) om mij wekelijks het LYNX weekoverzicht op zondag en 5 beleggingsideeën op dinsdag toe te sturen en te benaderen (per e-mail) over de mogelijkheid om een beleggingsrekening te openen via LYNX door het bovenstaande formulier te versturen. LYNX kan dan bijvoorbeeld extra informatie geven over haar diensten, evenementen of een interessante aanbieding doen.
  Ontvang wekelijks 5 belegigngsideeën

Let op: Uw toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens is niet vereist voor het openen van een rekening via LYNX. U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door (onder meer) een e-mail te sturen naar marketing@lynx.nl. LYNX deelt uw gegevens niet met commerciële partners. Klik hier voor meer informatie over hoe LYNX omgaat met uw persoonsgegevens.

×