De ETF van de Week: SPDR MSCI USA Small Cap ETF (ZPRV)

Wekelijks stuurt LYNX haar klanten exclusief nieuwsbrieven met beleggingstips. Deze nieuwsbrieven zijn gebaseerd op technische of fundamentele analyse. Eén van de nieuwsbrieven is de BreakoutTrader nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief ontvangt men vijf interessante beleggingstips, waaronder een Nederlands aandeel, een Duits aandeel, twee Amerikaanse aandelen en de ETF van de week.

Door middel van technische analyse in de grafiek gaat de BreakoutTrader op zoek naar instapmomenten in zowel opwaartse als neerwaartse trends. Er kan dus zowel long (aankopen van de aandelen) als short (verkopen van de aandelen) worden gegaan in de aandelen. Met een rendement van ruim 106,8% over 2014, 2015, 2016 en 2017 is de BreakoutTrader buitengewoon succesvol.

In dit artikel geven we u alvast de ETF van de week cadeau. Mocht u benieuwd zijn naar de overige vier tips, schrijf u dan gratis in en ontvang wekelijks de BreakoutTrader.

De Amerikaanse small-caps hebben dit jaar opnieuw de Wall Street rally geleid, waarbij de Russell 2000 terugkijkt op een stijging van meer dan 10% sinds januari. Momenteel bevindt de index zich in een zeer aantrekkelijke consolidatie, die waarschijnlijk binnenkort wordt verbroken. In ETF op euro-basis is de uitbraak al voltooid als gevolg van de stijgende Amerikaanse dollar.

Hier moeten daarom twee componenten worden beschouwd; de ontwikkeling van de hoofdindex en de ontwikkeling van de Amerikaanse dollar ten opzichte van de euro. Daarom is het vrij moeilijk om een nauwkeurige invoer te specificeren, evenals de perfecte stop-loss. We willen ons volledig aan de euro ETF wijden omdat wij hier meer potentieel in zien.

Setup: ingangen in het bereik van € 34 tot € 34,50 beschouwen we als enigszins zwak en is daardoor zeer interessant. Kijkend naar de laatste golf van impulsen van april tot juni, was een toename van meer dan 10% merkbaar. Een prijsdoel tot € 37 lijkt heel goed mogelijk.

Bent u het eens met deze strategie en wilt u graag deze trade volgen?

BreakoutTrader

Gerelateerde artikelen

Contact icon Bel gratis naar
0800 2030
Contact icon E-mail naar
info@lynx.nl
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker