Rob Stuiver tipt het aandeel Unibail-Rodamco-Westfield

Beleggingsexpert Rob Stuiver heeft een hekel aan winkelen. Maar met zijn vrouw en dochters beland hij regelmatig in grote shoppingcentra. Wat hem opviel in al deze shoppingmalls was dat hij voortdurende Westfield op de bordjes zag staan. Natuurlijk nemen online verkopen toe, maar goede winkelcentra op A- locaties blijven mensen trekken.

Het aandeel is hard afgestraft maar volgens Stuiver heeft het bedrijf lage rentelasten en is de overname van Westfield een goede zet geweest. Mocht de rente juist wel hard oplopen dan profiteer je daar van met zijn tweede tip. De waarde van de onderliggende assets is boven de € 200 per aandeel.

Het hoge en stabiele dividend rendement maakt het aandeel Unibail-Rodamco-Westfield een interessante belegging besluit Stuiver. Door de hoge volatiliteit is het ook nog eens een mooie kandidaat om calls te schrijven op je stukken.

In de LYNX Masterclass van 12 februari gaat Rob Stuiver dieper in op zijn 3 tips van het LYNX Beleggersdebat van woensdag 16 januari. Tevens bespreekt hij uitgebreid zijn visie voor het komende beursjaar.

Rob Stuiver

Rob Stuiver

Eigenaar VOCBeleggen.nl

Rob Stuiver heeft 20 jaar ervaring in diverse functies als beleggingsadviseur bij ABN AMRO. Rob is ook de auteur van het boek Van Stuiver tot Miljardair. Tevens is Rob eigenaar van de website VOCBeleggen.nl, waarop hij maandelijks interessante artikelen publiceert.

Gerelateerde artikelen

Contact icon Bel gratis naar
0800 2030
Contact icon E-mail naar
info@lynx.nl
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker